Football Talk

Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3: «Καθάρισε» σε μισή ώρα με πρωταγωνιστή τον… Μπρούνο Φερνάντες! (video)

Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-3: «Καθάρισε» σε μισή ώρα με πρωταγωνιστή τον… Μπρούνο Φερνάντες! (video)

Μπορεί ο Μπρούνο Φερνάντες να μην βρήκε δίχτυα απέναντι στην Μπρέντφορντ, όμως δύο δικές του τελικές πάσες ήταν αρκετές για να οδηγήσουν σε τρίποντο την ομάδα του. Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με 3-1, βρίσκονται στην 7η θέση της Premier League και υποδέχθηκαν ιδανικά το Ρονάλντο, στην επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φρόντισε να συνδυάσει την επιστροφή του Ρονάλντο στην ενδεκάδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία σκόραρε τρεις φορές στο δεύτερο μέρος, πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μπρέντφορντ (1-3) και πραγματοποίησε την πιο μεστή εμφάνισή της, αναλογικά και με το τελικό αποτέλεσμα, υπό τις οδηγίες του Ραλφ Ράνγκνικ!

Αναλυτικότερα, μετά την ολοκλήρωση ενός «κακού» ημιχρόνου για το σύνολο του Γερμανού προπονητή, οι φιλοξενούμενοι σοβαρεύτηκαν. Ο Ελάνγκα έκανε το 1-0 στο 55΄, ο Γκρίνγουντ επτά λεπτά αργότερα εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ και η Μπρέντφορντ προσπάθησε και πάλι με το επιθετικό στυλ παιχνιδιού της να μπει και πάλι στο ματς.

Ο Ντε Χέα σταμάτησε δις τον Τόνεϊ, με εξαιρετική απόκρουση στο 76’ και 90 δευτερόλεπτα αργότερα ο Ράσφορντ έκανε το 3-0, με τον Τόνεϊ απλώς να διαμορφώνει στο 85’ το τελικό σκορ, προτού ο Φερνάντες απωλέσει μία φοβερή ευκαιρία στις καθυστερήσεις.


Το τελικό σφύριγμα βρίσκει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 7η θέση της Premier League, πανηγυρίζοντας και τη μεγαλύτερη εκτός έδρας επικράτησή της στην χρονιά, μετά τον Οκτώβριο του 2021.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0