Football Talk

DFP Pokal: «Έβρεξε» γκολ σε Χοφενχάιμ και Βερολίνο – Πρόκριση για Φράιμπουργκ και Ουνιόν!

DFP Pokal: «Έβρεξε» γκολ σε Χοφενχάιμ και Βερολίνο – Πρόκριση για Φράιμπουργκ και Ουνιόν!

Γκολ και θέαμα στα τελευταία παιχνίδια της δεύτερης μέρας του γερμανικού κυπέλλου με τα γκολ να πέφτουν… σαν βροχή. Φράιμπουργκ και Ουνιόν Βερολίνου πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά!

Η δεύτερη ημέρα των προημιτελικών του κυπέλλου Γερμανίας έριξε αυλαία με ντέρμπι στο Βερολίνο, ανάμεσα σε Χέρτα και Ουνιόν, ενώ παράλληλα η Χοφενχάιμ υποδεχόταν την Φράιμπουργκ στο Ράιν-Νέκαρ Αρένα.

Η Ουνιόν πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ με τον Μαξ Κρούζε να σεντράρει και τον Βογκλσαμερ να πιάνει ένα γυριστό σουτ στον αέρα, εκτός ισορροπίας και κρέμασε τον αντίπαλο γκολκίπερ. Έτσι οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα και η ανάπαυλα βρήκε την Ουνιόν μπροστά στο σκορ.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου μια επέλαση της Ουνιόν από την δεξιά ήταν αρκετή για να γίνει το 2-0, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα από το πόδι του Σταρκ, πετυχαίνοντας αυτογκόλ. Η Χέρτα απάντησε άμεσα, με τον Σερντάρ στο 54’ να προσπαθεί να περάσει τη μπάλα στην καρδιά της περιοχής, αλλά ο Κεντίρα έβαλε το πόδι του και έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του και κάπως έτσι σημειώθηκε το δεύτερο αυτογκόλ στο παιχνίδι δίνοντας ελπίδες και πάλι στην Χέρτα. Η Ουνιόν, κυριολεκτικά, ένα λεπτό αργότερα ο Κνότσε έβαλε τέλος σε αυτές τις ελπίδες και έγραψε το 3-1. Στο 90+5 η Χέρτα πέτυχε ένα γκολ, το οποίο δεν της προσέφερε κάτι άλλο παρά γόητρο και η πρόκριση για την Ουνιόν έληξε εκεί!

Παράλληλα με το ντέρμπι του Βερολίνου, η Φράιμπουργκ προηγήθηκε με τον Ιταλό, Βιντσέντσι Γκρίφο στο 10’, ενώ ο ίδιος διπλασίασε τα γκολ για του φιλοξενούμενους από την γραμμή των 11 μέτρων, στο 36’. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, φρέσκαραν την μεσαία τους γραμμή με αλλαγές, με σκοπό να αλλάξουν την κατάσταση και να τα δώσουν όλα για την πρόκριση. Ένα αυτογκόλ του Σλότερμπεκ όμως ξαναέβαλε σε θέση διεκδίκησης την Χοφενχάιμ. Αλλά ο Κέβιν Σάντε, σκόραρε άμεσα δίνοντας αέρα δύο γκολ στους φιλοξενούμενους, ενώ ο Ντεμίροβιτς έκανε το 4-1 στο 68’ κλειδώνοντας την πρόκριση!


Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0