Football Talk

DFB Pokal: «Σκότωσε» τα όνειρα της Γκλάντμπαχ το Ανόβερο – Επαγγελματική πρόκριση για τη Λειψία

DFB Pokal: «Σκότωσε» τα όνειρα της Γκλάντμπαχ το Ανόβερο – Επαγγελματική πρόκριση για τη Λειψία

Οδυνηρός αποκλεισμός για τη Γκλάντμπαχ από το φοβερό Ανόβερο του Μπάιερ (3-0). Εύκολα οι «ταύροι» κόντρα στη Χάνσα Ρόστοκ (2-0).

Η δεύτερη ημέρα (19/1) των προημιτελικών του κυπέλλου Γερμανίας ξεκίνησε (και) αυτή με έκπληξη, αφού το Ανόβερο έκανε… ότι ήθελε την Γκλάντμπαχ του Άντι Χιούτερ. Από την άλλη, η Λειψία σκόραρε από νωρίς και ήλεγξε απόλυτα το ματς για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. 

Το Ανόβερο πήρε από πολύ νωρίς τα ηνία του αγώνα με τον Μαξιμίλιαν Μπάιερ να πλασάρει ιδανικά τον Γιάν Σόμερ και να ανοίγει το σκορ στο 4ο λεπτό. Ο ίδιος, κέρδισε πέναλτι στο 35ο λεπτό, με το σουτ του να χτυπάει στο χέρι του Μάρβιν Φρίντριχ και τον Σεμπάστιαν Κερκ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για να γράψει το 2-0

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και στο 51ο λεπτό τριπλασίασαν τα τέρματά τους με τον MVP του γηπέδου, Μπάιερ. Οδηγώντας την ομάδα του στη φάση των «8».

Την ίδια ώρα, η Λειψία έγινε το αφεντικό της αναμέτρησης από το 6’, με τον Γιουσούφ Πούλσεν να σκοράρει με κεφαλιά, έπειτα από πολύ ωραία σέντρα του Λούκας Κλόστερμαν. Ενώ, ο Ντάνι Όλμο πέρασε αλλαγή στο 81’ και μόλις ένα λεπτό αργότερα σκόραρε με ένα πολύ ωραίο πλασέ και σημείωσε το τελικό 2-0

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0