Football Talk

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-0: Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς και δίνουν ραντεβού στο ΟΑΚΑ! (video)

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-0: Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς και δίνουν ραντεβού στο ΟΑΚΑ! (video)

Ανοιχτές υποθέσεις άφησαν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ τις οποίες καλούνται να λύσουν σε μια εβδομάδα στο ΟΑΚΑ, καθώς οι δυο τους αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ για το πρώτο ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχθηκαν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο του πρώτου ματς της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η πρόκριση θα κριθεί λοιπόν στο Ολυμπιακό Στάδιο σε μία εβδομάδα, με την «Ένωση» να δείχνει γενικότερα ένα πιο πειστικό πρόσωπο.

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο πλαίσιο ενός πολύ καλού ρυθμού κύλησε το ξεκίνημα της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά ορεξάτες. Η πρώτη σημαντική ευκαιρία σημειώθηκε μόλις στο 6ο λεπτό με τον Κούρτιτς να δοκιμάζει το πόδι του από απόσταση και τον Τσιντώτα να διώχνει σε κόρνερ.

Στο επόμενο κι όλας λεπτό η ΑΕΚ θέλησε να απαντήσει στην καλή στιγμή του ΠΑΟΚ. Αν και δεν κατάφερε να καταγράψει τελική προσπάθεια ωστόσο ο Τσούμπερ αφού έπαιξε το ένα-δύο με τον Γκαρσία, στη συνέχεια ο Ελβετός θέλησε να γυρίσει ξανά στον συμπαίκτη του αλλά ο Κρέσπο πρόλαβε και απομάκρυνε.


Στα επόμενα λεπτά η «Ένωση» συνέχισε να προσπαθεί να βρει εστία, όμως δεν κατάφερε για πολλή ώρα να γίνει ουσιαστικά απειλητική. Η καλή ευκαιρία σημειώθηκε εν τέλει στο 34’ με τον Γέβτιτς να σουτάρει μέσα από την περιοχή, αλλά είδε τον Πασχαλάκη να πέφτει σωτήρια και να τον σταματάει.

Μόλις λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ήρθε η σειρά των γηπεδούχων να απαντήσουν. Πιο συγκεκριμένα στο 35’ ο Αουγκούστο δοκίμασε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, ωστόσο ο Μήτογλου βρισκόταν στη σωστή θέση προκειμένου να τον κόψει.


Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Ρότα έγινε κάτοχος της μπάλας κι έπειτα έκανε το σουτ με το αριστερό, ωστόσο η μπάλα πέρασε αρκετά μέτρα πάνω από την εστία του Έλληνα κίπερ.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Σχεδόν με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε και το γκολ για τους φιλοξενούμενους. Συγκεκριμένα στο 56’ ο Τσούμπερ έφυγε από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και έκανε το πλασέ για το 1-0 αλλά το τέρμα δεν μέτρησε εν τέλει σωστά ως οφσάιντ.


Στη συνέχεια ο μονόλογος των τελικών ευκαιριών από τον Ελβετό συνέχισε, με τον ίδιο αυτή τη φορά να μπαίνει μέσα στην αντίπαλη περιοχή και να κάνει το διαγώνιο σουτ. Την προσπάθειά του όμως απέκρουσε ο Πασχαλάκης, διώχνοντας παράλληλα και τον κίνδυνο από την εστία του.


Η απάντηση του ΠΑΟΚ στις σερί χαμένες ευκαιρίες της «Ένωσης» ήταν μια σέντρα του Λύραττζη η οποία σταμάτησε στο δοκάρι του Τσιντώτα. Οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν μέχρι και στα τελευταία λεπτά να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, ωστόσο οι ευκαιρίες τους δεν ήταν αρκετές προκειμένου να φτάσουν στο γκολ.


ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): 
Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ (71' Βιεϊρίνια), Κούρτιτς, Σβαμπ, Ζαμπά (71' Μπίσεσβαρ), Αουγκούστο (77' Μιτρίτσα), Α. Ζίβκοβιτς, Άκπομ (77' Σφιντέρσκι).

AEK (Α. Γιαννίκης): Τσιντώτας, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Σιμόες (91' Σβάρνας), Σιμάνσκι, Γκαρσία, Γέβτιτς (80' Λε Ταλέκ), Τσούμπερ, Ανσαριφάρντ (87' Χατζισαφί).

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0