Football Talk

Σασουόλο – Κάλιαρι 1-0: Πρόκριση για τον… Κυριακόπουλο έναντι στον «βασικό» Κουρφαλίδη!

Σασουόλο – Κάλιαρι 1-0: Πρόκριση για τον… Κυριακόπουλο έναντι στον «βασικό» Κουρφαλίδη!

Την πρόκρισή της στους «8» του Κυπέλλου Ιταλίας πανηγύρισε η Σασουόλο έναντι της Κάλιαρι, με την ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου να προηγείται και να διατηρεί μέχρι τέλους το προβάδισμά της, έναντι στο σύνολο του Χρήστου Κουρφαλίδη, που παραβρέθηκε για δεύτερη φορά στην βασική ενδεκάδα.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φρόντισε η Σασουόλο να πάρει την πρόκριση έναντι της Κάλιαρι, για τους «8» του Κυπέλλου Ιταλίας, με τους γηπεδούχους να προηγούνται από το 18ο λεπτό, χάρη στο τέρμα του Μαροκινού Χαρούλι και να διατηρούν το προβάδισμα τους παρά τις πολλές ευκαιρίες που έκαναν την εμφάνισή τους εκατέροθεν.

Ωστόσο, το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως οι δύο Έλληνες που βρίσκονται στα ρόστερ των ομάδων πάτησαν στον αγωνιστικό χώρο, με τον Λυκογιάννη να απουσιάζει λόγω ίωσης.

Στην βασική ενδεκάδα των φιλοξενούμενων βρέθηκε ο Χρήστος Κουρφαλίδης, ο οποίος αγωνίστηκε για 78 λεπτά, στην δεύτερη συμμετοχή του στο Κύπελλο Ιταλίας, την ώρα που ο Γιώργος Κυριακόπουλος αποχώρησε στο 74’ και συνέβαλλε στην διατήρηση του σκορ για την Σασουόλο.

Στρέφοντας όμως την προσοχή μας στη νικήτρια Σασουόλο, αυτή θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Γιουβέντους στην επόμενη φάση του θεσμού, διεκδικώντας το πρώτο Κύπελλο Ιταλίας στην ιστορία της, ενώ η Κάλιαρι δεν μπόρεσε ούτε τώρα να φύγει με το «διπλό» από μία έδρα που δεν της χαρίζει το τρίποντο από το 2015 και έπειτα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σασουόλο: Πέγκολο, Μουλντούρ, Ρουάν, Φεράρι, Ρογκέριο, Χαρούι, Μαγκνανέλι, Ντεφρέλ, Ρασπαντόνι, Κυριακόπουλος, Σκαμάκα

Κάλιαρι: Ραντούνοβιτς, Αλτάρε, Καρμπόνι, Όμπερτ, Ζαπά, Ντάλμπερτ, Νάντεζ, Κουρφαλίδης, Λαντινέτι, Γκαλιάνο, Παβολέτι

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0