Football Talk

Ολυμπιακός: Ισοφάρισε αρνητικό ρεκόρ 51 χρόνων!

Ολυμπιακός: Ισοφάρισε αρνητικό ρεκόρ 51 χρόνων!

Με την σημερινή του ήττα ο Ολυμπιακός «έπιασε» ένα αρνητικό ρεκόρ χωρίς νίκη με το ξεκίνημα της χρονιάς, κάτι που είχε ξαναγίνει τελευταία φορά το 1971.

Σχετικά Άρθρα

Αντιμέτωπος με την ήττα από τον Παναιτωλικό με 2-1 στο Αγρίνιο ήρθε ο Ολυμπιακός, για το πρώτο ματς του Κυπέλλου Ελλάδας. Με τον τρόπο αυτό τα «καναρίνια» πήραν ένα σημαντικό προβάδισμα για τον αγώνα – ρεβάνς, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έφτασε ένα αρνητικό ρεκόρ… 51 χρόνων!

Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» δεν καταφέρνουν να σημειώσουν νίκη στα πρώτα τρία ματς, καθώς το 2022 μέχρι στιγμής μετράει δύο ισοπαλίες με Απόλλωνα και Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα της Super League και – σήμερα – την ήττα από τους Αγρινιώτες στον θεσμό του Κυπέλλου. Τελευταία φορά που συνέβη κάτι παρόμοιο χρονολογείται πίσω στο 1971, όταν η ομάδα είχε σημειώσει στο ξεκίνημα της χρονιάς 3 σερί ισοπαλίες.

Πιο συγκεκριμένα τότε ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ με τον ΠΑΟΚ (03/01/71), μία εβδομάδα αργότερα έφερε 1-1 με τον Ηρακλή (10/1/71), ενώ έπειτα σημείωσε ακόμη μια ισοπαλία (0-0) με την Βέροια (17/01/71). Στον πάγκο της ομάδας τότε καθόταν ο Λάκης Πετρόπουλος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0