Football Talk

Premier League: Επεξεργάζεται αλλαγές για τον περιορισμό των αναβολών!

Premier League: Επεξεργάζεται αλλαγές για τον περιορισμό των αναβολών!

H Premier League επεξεργάζεται αλλαγές ως προς την έγκριση για την αναβολή μιας αναμέτρησης, πράγμα που αν λάβει χώρα, θα εφαρμοστεί από τις 8 Φεβρουαρίου και έπειτα. Μεγάλη είναι η συζήτηση που έχει προκύψει στις τάξεις της αγγλικής Λίγκας, αναφορικά με τις διαδοχικές αναβολές, μιας και έχουμε κάνει ήδη… 21.

Μεγάλο είναι το πρόβλημα που έχουν δημιουργήσει οι διαδοχικές αναβολές αναμετρήσεων στην Premier League, με την τελευταία να είναι το ντέρμπι του Βορέιου Λονδίνου ανάμεσα στην Τότεναμ και την Άρσεναλ, το οποίο ακόμη αναζητά νέα ημερομηνία.

Η εν λόγω περίπτωση μάλιστα φαίνεται πως λειτούργησε ως η σταγόνα που… ξεχείλισε το ποτήρι για τους Άγγλους, με βασικό στόχο της Λίγκας πλέον να είναι η αναπροσαρμογή των προϋποθέσεων ώστε να φτάσει ένα ματς στην αναβολή.

Έχουμε άλλωστε φτάσει σε 21 μη διεξαγωγές του ματς που ήταν προγραμματισμένο από την αρχή της σεζόν και πλέον το πρόβλημα αρχίζει και γίνεται μη… διαχειρίσιμο. Οι συζητήσεις είναι πολύωρες, η σκέψη υπάρχει και μένει να δούμε αν οι λόγοι που θα οδηγούν ένα ματς στην αναβολή λόγω κορωνοϊού θα περιοριστούν.

Σε κάθε περίπτωση, αν η σκέψη αυτή προκριθεί, θα εφαρμοστεί από τις 8 Φεβρουαρίου και έπειτα, όταν και θα φτάσουμε στην 24η αγωνιστική της σεζόν.

Πηγή: englad365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0