Football Talk

«Φάκελος» Παναγιώτης Ρέτσος: Οι λεπτομέρειες της μεταγραφής στην Ελλάς Βερόνα και σε τι στάδιο είναι οι διαπραγματεύσεις (video)

«Φάκελος» Παναγιώτης Ρέτσος: Οι λεπτομέρειες της μεταγραφής στην Ελλάς Βερόνα και σε τι στάδιο είναι οι διαπραγματεύσεις (video)

Ο Έλληνας στόπερ είναι έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα στο ιταλικό πρωτάθλημα και το BN Sports σύλλεξε και παρουσιάζει όλα τα δεδομένα της υπόθεσης.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος είδε τους τραυματισμούς να τον κρατούν αρκετά πίσω στην εξέλιξή του στην Ευρώπη και να μην δικαιολογεί ποτέ τα 22 εκατ. ευρώ που δόθηκαν για χάρη του από τη Λεβερκούζεν. Ο ίδιος διατηρείται σε υψηλό επίπεδο και είναι έτοιμος να κάνει το… restart.

Αυτό, μπορεί να συμβεί στην Ιταλία. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BN Sports, ο Παναγιώτης Ρέτσος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ελλάς Βερόνα για να συνεχίσει την καριέρα του. Βέβαια, δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, ωστόσο όλα δείχνουν πως τόσο ο Έλληνας στόπερ όσο και η Λεβερκούζεν, θα βρουν την χρυσή «τομή» με τον ιταλικό σύλλογο.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ελεύθερη μεταγραφή του διεθνή άσου, με τον γερμανικό σύλλογο να διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης μεταξύ του 10% και του 15%. Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του Έλληνα στόπερ έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι και ήταν ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, αγωνίστηκε σε 42 επίσημους αγώνες, σκοράροντας ένα γκολ και μοιράζοντας τρεις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Ταυτόχρονα, είχε παραχωρηθεί ως δανεικός σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Σεντ Ετιέν, με τους τραυματισμούς να μην τον αφήνουν να καθιερωθεί.

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0