Football Talk

Παναθηναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας 4-0: Βιτάλ, Αϊτόρ και Καρλίτος με μαγικό γκολ τελειώνουν την πρόκριση για το τριφύλλι (video)

Παναθηναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας 4-0: Βιτάλ, Αϊτόρ και Καρλίτος με μαγικό γκολ τελειώνουν την πρόκριση για το τριφύλλι (video)
Ο Παναθηναϊκός τελειώνει από το πρώτο ημίχρονο την υπόθεση πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς με άλλα τρία γκολ (20' Βιτάλ, 32' Αϊτόρ και 42' Καρλίτος) κάνει το 4-0 κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Το 2-0 για τους γηπεδούχους ήρθε στο 20'. Ο Αϊτόρ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε σε αμυνόμενο ωστόσο έφτασε στο πρώτο δοκάρι και τον Βιτάλ, ο οποίος με ωραίο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και έβαλε και το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στο 32' ήρθε και το τρίτο τέρμα για το τριφύλλι, που ουσιαστικά... τελειώνει την υπόθεση της πρόκρισης. Ο Καρλίτος έκανε ωραία κάθετη πάσα στον Ισπανό μεσοεπιθετικό αυτός μπήκε στην περιοχή και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Γκέκα για το 3-0, αν και ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης βρήκε την μπάλα. Ο Παναθηναϊκός, όμως, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο 42' έβαλε και τέταρτο τέρμα! Ο Σένκεφελντ έκανε ένα καταπληκτικό σκάψιμο της μπάλας στον Καρλίτος, αυτός έπιασε ένα εκπληκτικό ψιλοκρεμαστό σουτ, με το οποίο κρέμασε τον Γκέκα και έκανε το 4-0, με το συγκεκριμένο σκορ να είναι και το τελικό για το πρώτο μέρος στη Λεωφόρο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0