Football Talk

Βόλος – Απόλλων Σμύρνης 1-0: Επιστροφή στις νίκες με σφραγίδα Φαν Βέερτ! (video)

Βόλος – Απόλλων Σμύρνης 1-0: Επιστροφή στις νίκες με σφραγίδα Φαν Βέερτ! (video)

Ακόμη μία νίκη που έφερε το όνομα του Φαν Βέερτ πήρε ο Βόλος, επικρατώντας του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 στην εξ αναβολής 15η αγωνιστική της Super League.

Επιστροφή στις νίκες για τον Βόλο! Η θεσσαλική ομάδα πήρε ένα εξαιρετικά σημαντικό τρίποντο απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, επικρατώντας με 1-0, στη 15η εξ αναβολής αγωνιστική της Super League.

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό κινήθηκε στα πρώτα δέκα λεπτά ο αγώνας, όπου είχαμε όμως αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα κυρίως στον χώρο του κέντρου. Παράλληλα, στο πρώτο 10λεπτο μόνο ο Απόλλων Σμύρνης έχει δείξει διάθεση να πιέσει προς το μισό του αντιπάλου. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να γίνουν απειλητικοί.

Πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή στην αναμέτρηση ήταν η κεφαλιά του Παμλίδη στο 13’, όπου η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 19’ ο Βόλος κέρδισε πέναλτι, αλλά ο βοηθός υπέδειξε σωστά οφσάιντ κατά του Φαν Βέερτ.

Στο 23’, όμως, ο Ολλανδός φορ κατάφερε να σκοράρει, κόντρα στη ροή του αγώνα! Ο Φεράρι έκανε τη σέντρα στη μικρή περιοχή, με τον Φαν Βέερτ να κάνει το πλασέ κι αυτή τη φορά να νικάει τον Βέρχουλστ για το 1-0, φτάνοντας τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα και πλέον χρειάζεται ένα ακόμα τέρμα για να ισοφαρίσει τον Κούρτιτς που είναι ο πρώτος σκόρερ της Super League.

Τελευταία καλή στιγμή για τα πρώτα 45 λεπτά ήταν στο 33’. Φάση διαρκείας για τον Βόλο με συνεχόμενες προσπάθειες που βρήκαν σε σώματα και γυρίσματα που απομάκρυνε προσωρινά η άμυνα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», ενώ στο 42’ μια αδύναμη κεφαλιά του Ρεγκατέν δεν ανησύχησε τον Βέρχουλστ.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του α’ μέρους.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο ποιοτικά σε σύγκριση με το πρώτο. Παρά το προβάδισμα του Βόλου, αμφότερες οι ομάδες μπήκαν ορεξάτες και θέλησαν να βρουν κάποιο γκολ.

Από πλευράς Απόλλωνα στο 65ο λεπτό ο Ιωαννίδης απείλησε με ένα καλό σουτ, το οποίο κατέληξε άουτ. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ακόμη ευκαιρία να ισοφαρίσουν καθώς ο Κότνικ προέβη σε μια λανθασμένη έξοδο, ωστόσο η κεφαλιά του Μπρούνο Άλβες δεν ήταν αρκετή για να απειλήσει.

Από την άλλη ο Βόλος είχε μια πολύ καλή ευκαιρία στο 77’ με τον Πουρίτα να σουτάρει μέσα από την περιοχή, αλλά ο Βέρχουλστ μπλόκαρε εύκολα την μπάλα. Από κει και πέρα οι γηπεδούχοι έδειξαν να μην δυσκολεύονται να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα, απαγορεύοντας στον αντίπαλο να πατήσει στην περιοχή.

Ο MVP

Ο Τομ Φαν Βέερτ. Ο Ολλανδός για ακόμη μία φορά αποτέλεσε τον απόλυτο πρωταγωνιστή σε αναμέτρηση της ομάδας του, με του οποίου το γκολ ο Βόλος πήρε ένα ακόμη πολύ σημαντικό τρίποντο.

Η φάση του αγώνα

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι δεν είχε πολλές τελικές ευκαιρίες, με τον Βόλο να θέλει να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Ρομέρο, Γκιουλέν, Άλχο (39΄Πουρίτα), Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μπαρτόλο (71΄Ροσέρο), Ρεγκαντέν (46΄Ορόζ), Φερνάντες (91΄Σιελής), Φαν Βέερτ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μάρκο Γκρότε): Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Γιακιμόβσκι (46΄Ντουντουαρίμα), Ρόγκνε, Άλβες, Κάστρο (62΄Φατιόν), Σλίβκα, Μαρτίνες (82΄ Σαχλί), Παμλίδης (62΄Γιαννιώτας), Παπαγεωργίου (76΄Σίγκνεβιτς), Ιωαννίδης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0