Football Talk

Γιουβέντους - Σαμπντόρια 4-1: Περίπατος της «Γηραιάς Κυρίας» προς τα προημιτελικά του Coppa Italia! (video)

Γιουβέντους - Σαμπντόρια 4-1: Περίπατος της «Γηραιάς Κυρίας» προς τα προημιτελικά του Coppa Italia! (video)
Η Γιουβέντους πέρασε σαν... άνεμος στους «8» του Coppa Italia, αφού επικράτησε με 4-1 (18/01) της Σαμπντόρια, σε ένα ματς που χρειάστηκε μόλις μία ώρα για να το... τελειώσει!

Η πρόκριση της Γιουβέντους στα προημιτελικά του Coppa Italia αποδείχθηκε υπόθεση μίας ώρας!

Η «Γηραιά Κυρία» εξασφάλισε το εισιτήριό της για την επόμενη φάση, δίχως να ιδρώσει, όπως αποδεικνύεται και από το τελικό 4-1 απέναντι στη Σαμπντόρια! Εκεί, θα αντιμετωπίσει είτε την Κάλιαρι, είτε τη Σασουόλο.


Μόλις στο 25ο λεπτό, οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι φρόντισαν ώστε η Γιούβε να μπει σε θέση οδηγού. Ο Κουαδράδο εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα άλλαξε πορεία πάνω σε κάποιον αντίπαλο και κατέληξε στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0!


Το πρώτο ημίχρονο λίγο έλειψε να βρει τη Γιουβέντους με προβάδισμα «ασφαλείας», αλλά ο Μοράτα είδε τον Φαλκόνε να αντιδρά εξαιρετικά στο σουτ του και να διατηρεί το 1-0 ως σκορ του πρώτου μέρους. 

Η έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου φάνηκε να κάνει ακόμα πιο εύκολο το έργο της «Γηραιάς Κυρίας», όταν ο Αρτούρ πέρασε μία εξαιρετική μπαλιά στον Ρουγκάνι και αυτός με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 2-0 στο 52'. Η Σαμπντόρια απάντησε άμεσα, με τον Κόντι να μειώνει στο 63', αλλά ο Ντιμπάλα τέσσερα λεπτά αργότερα, έδωσε και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. 

Εν τέλει, ο Μοράτα βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 77' από την «άσπρη βούλα» και έβαλε το «κερασάκι» στην... τούρτα για την ομάδα του, γράφοντας το 4-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γιουβέντους: Περίν, Ντανίλο (62' Κιελίνι), Σάντρο, Ντε Σίλιο, Ρουγκάνι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κουαδράδο (74' Άκε), Αρτούρ (74' Μπεντανκούρ), Κουλουσέβσκι (62' Ντιμπάλα), Μοράτα (79' Κάιο Ζορζ)

Σαμπντόρια: Φαλκόν, Μπερεζίνσκι, Κόντι (64' Καντρέβα), Μανγκάνι, Αουγκέλο (81' Ντραγκουσίν), Άσκιλντσεν, Ρινκόν, Θόρσμπι (64' Βιεϊρά) , Μούρου, Καπούτο (85' Σιέρβο), Τορεγκρόσα (64' Γκαμπιαντίνι)

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0