Football Talk

ΑΕΚ: Με μεγάλες απουσίες πάει στην Τούμπα

ΑΕΚ: Με μεγάλες απουσίες πάει στην Τούμπα
Νοκ-άουτ Άμραμπατ, Σάκχοφ, Αραούχο, Λάτσι, ο ανέτοιμος ακόμα Στάνκοβιτς και οι δύο νοσήσαντες από Covid-19. Η αποστολή για τη Θεσσαλονίκη.

Ένα βουνό από προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ εν όψει του πρώτου αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (Τετάρτη 19/1, στις 19:00). Συγκεκριμένα ο Αργύρης Γιαννίκης πέραν από τους δύο ποδοσφαιριστές που νόσησαν από Covid-19 που νόσησαν από Covid-19 και αυτομάτως τέθηκαν εκτός, είδε τόσο τον Νορντίν Άμραμπατ όσο και τον Γεβχέν Σάκχοφ να βγάζουν προβλήματα τραυματισμών, μετά το ματς με τον Παναιτωλικό.

Επίσης θυμίζουμε εκτός είναι ο Αραούχο που συνέχισε με ατομικό αφού δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στην μέση, ο επίσης ανέτοιμος Λάτσι αλλά και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς που 
μετέχει πλέον στο 100%, αλλά προφυλάσσεται ακόμα γιατί δεν αισθάνεται 100% εντάξει και λογικά θα επιστρέψει στην αποστολήστο ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Μετά, λοιπόν, τα δύο κρούσματα που προέκυψαν αλλά και τα νέα προβλήματα τραυματισμών, ο Χρήστος Γιούσης εκτάκτως βγήκε από την αποστολή της ΑΕΚ Β' και μετέχει στην αποστολή για Τούμπα

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Σέρχιο Αραούχο και Ζίγκα Λάτσι γυμνάστηκαν ατομικά, ενώ στο κανονικό πρόγραμμα δεν συμμετείχαν και οι Νόρντιν Άμραμπατ (μυϊκή κάκωση στην κνήμη), Γιεβχέν Σάκχοφ (κάκωση στην αριστερή γαστροκνημία). Ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Αργύρης Γιαννίκης ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.00) αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε αυτές βρίσκονται οι Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τσούμπερ, Κοσίδης, Γιούσης.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0