Football Talk

Ολυμπιακός: Με Φαντιγκά στο Αγρίνιο

Ολυμπιακός: Με Φαντιγκά στο Αγρίνιο

Από 21 ποδοσφαιριστές απαρτίζεται η αποστολή του Ολυμπιακού για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Παναιτωλικό, με τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά να ετοιμάζεται για ντεμπούτο και τον Πέδρο Μαρτίνς να ξεκουράζει αρκετούς παίκτες. 

Την Τρίτη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία απουσιάζουν τα ονόματα των Βατσλίκ, Μανωλά, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ και Μαντί Καμαρά, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να προτιμά να τους ξεκουράσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αντίθετα, για πρώτη φορά στην αποστολή βρίσκεται το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά που είναι πολύ πιθανό να κάνει και το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Γενικώς, ο Μαρτίνς προσανατολίζεται σε αρκετές αλλαγές συγκριτικά με την ενδεκάδα που παρέταξε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η αποστολή: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Μπα, Παπαδόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Παπασταθόπουλος, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Σουρλής, Μαυρουδής, Ξενιτίδης, Φαντιγκά, Λοβέρα, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ελ Αραμπί, Τικίνιο.

Δημήτρης Σπηλιόπουλος

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0