Football Talk

Πιέζει για τον Αντάμα Τραορέ η Τότεναμ, προσπαθεί να τον κρατήσει μέχρι το καλοκαίρι στην Γουλβς ο Λάζε!

Πιέζει για τον Αντάμα Τραορέ η Τότεναμ, προσπαθεί να τον κρατήσει μέχρι το καλοκαίρι στην Γουλβς ο Λάζε!

Διακαής πόθος του Αντόνιο Κόντε φαίνεται πως είναι ο Αντάμα Τραορέ, ο οποίος ξεχωρίζει «σαν τη μύγα μέσα στο γάλα» για την Γουλβς και μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Ίδια είναι η άποψη και του προπονητή του, Μπρούνο Λάζε, ο οποίος όμως επιθυμεί να τον διατηρήσει στο «Μολινό», τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Είναι σαφές πως η Γουλβς έχει δομηθεί με τέτοιον τρόπο, ώστε αν χάσει κάποιον ποδοσφαιριστή να της… είναι πρόβλημα. Ο Μπρούνο Λάζε έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο, σκοράρει λίγο, αλλά δέχεται γκολ και με ιδιαίτερη δυσκολία και άπαντες οι ποδοσφαιριστές διαδραματίζουν κομβικό ρόλο στην εξαιρετική σεζόν που λαμβάνει χώρα στο «Μολινό».

Σε αυτούς βεβαίως συμπεριλαμβάνεται και ο Αντάμα Τραορέ, ο οποίος βρήκε δίχτυα μετά από 11 μήνες στην Premier League και ενδιαφέρει πολύ την Τότεναμ και τον Αντόνιο Κόντε.

Ο Ιταλός προπονητής φημολογείται πως έχει ζητήσει από την διοίκηση της ομάδας την αγορά κάποιου εξτρέμ και όπως όλα δείχνουν, ο Αντάμα Τραορέ είναι το νο.1 της λίστας.

Ωστόσο, ο Μπρούνο Λάζε δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να δει τον ποδοσφαιριστή του να αποχωρεί, την δεδομένη χρονική στιγμή. Τα οικονομικά δεδομένα σαφώς και είναι ικανοποιητικά αλλά πρωτεύουσα σημασία για τον Λάζε έχει η εξέλιξη και η πορεία της Γουλβς, παρά τα έσοδα προς το παρόν.

Την ίδια ώρα, ο Τραορέ φαίνεται έτοιμος για το βήμα παραπάνω, τον ενδιαφέρει η προοπτική της Τότεναμ, αλλά σέβεται την επιθυμία της ομάδας του. Μένει αν δούμε ποια από τις δύο πλευρές θα κάνει πίσω.

Η Γουλβς, η οποία θα δεχθεί μία ικανοποιητική πρόταση και θα κληθεί να αποφασίσει ή η Τότεναμ θα αφήσει την περίπτωση για το καλοκαίρι και θα αρκεστεί στην προσπάθεια πώλησης των Μπεργκβάιν, Ντέλε Άλι, Εντομπελέ και Ντόχερτι. Οψόμεθα…

Πηγή: england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0