Football Talk

Γιαννίκης στους παίκτες: «Κάναμε παιδαριώδη λάθη»

Γιαννίκης στους παίκτες: «Κάναμε παιδαριώδη λάθη»

Η ομιλία και η ανάλυση του προπονητή της ΑΕΚ στους ποδοσφαιριστές του την επομένη του αγώνα και της ήττας από τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.

Σχετικά Άρθρα

Η ΑΕΚ περνάει μία περίοδο… σοκ μετά τη δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα της και μάλιστα με ανατροπή, αυτή τη φορά από τον Παναιτωλικό. Όπως συνηθίζει την επομένη των αγώνων ο Αργύρης Γιαννίκης ανέλυσε μέσω βίντεο στους ποδοσφαιριστές του το ματς που προηγήθηκε.

Έτσι τη Δευτέρα (17/1) στα Σπάτα ο προπονητής έβαλε σε βίντεο στιγμές από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και όπως ήταν φυσικό στάθηκε στα τραγικά λάθη που έκαναν οι παίκτες του στα δυο γκολ που δέχθηκαν, ενώ στάθηκε και στην επιθετική ανάπτυξη που είχε προβλήματα.

«Χάσαμε από δικά μας παιδαριώδη λάθη. Στο πρώτο γκολ ο Μάνταλος έχει τρεις επιλογές να δώσει τη μπάλα και έκανε τη λάθος! στο δεύτερο γκολ ο Μεντόσα δεν έπρεπε να κάνει όλη αυτήν την πορεία με την μπάλα και να έχει τον χρόνο να σουτάρει έτσι. Είχαν κι άλλες δυο ευκαιρίες που έβγαλε ο Τσιντώτας και τις... προσφέραμε έτσι. Από δικά μας παιδαριώδη λάθη χάνουμε δικά μας παιχνίδια», είπε μεταξύ άλλων ο Γιαννίκης στους παίκτες της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0