Football Talk

Βραβεία FIFA: Κορυφαίοι όλοι στην Τσέλσι... με πρώτο και καλύτερο τον Τούχελ!

Βραβεία FIFA: Κορυφαίοι όλοι στην Τσέλσι... με πρώτο και καλύτερο τον Τούχελ!

Η Τσέλσι σάρωσε στα βραβεία της FIFA, με τον Τόμας Τούχελ ν' αναδεικνύεται κορυφαίος προπονητής για το 2021, την Έμα Χέις του γυναικείου τμήματος να είναι η καλύτερη στο δικό της κομμάτι και τον Εντουάρντ Μεντί να κατακτά τη διάκριση του καλύτερου πορτιέρε! Το κορυφαίο γκολ με το Puskas Award πήγε στον Ερίκ Λαμέλα για τη ραμπόνα στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου. 

Ο Γερμανός τεχνικός άφησε πίσω του στην κούρσα τους Πεπ Γκουαρδιόλα (Μάντσεστερ Σίτι) και Ρομπέρτο Μαντσίνι (Ιταλία) και βραβεύτηκε στην απονομή μέσω τηλεδιάσκεψης από τον Αρσέν Βενγκέρ, κλείνοντας ιδανικά τις εκκρεμότητες για το περασμένο έτος. Σημείωση, στις 26 Ιανουαρίου συμπληρώνει έναν χρόνο στους Λονδρέζους!

Έτσι, η Τσέλσι έκανε το δύο στα δύο στα βραβεία των προπονητών, αφού το αντίστοιχο των γυναικών κατέληξε στην τεχνικό των Μπλε Έμα Χέιζ!

Ο Εντουάρντ Μεντί από την πλευρά του είναι ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της Premier League και ένας από τους καλύτερους στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, κατακτώντας το βραβείο για τον κορυφαίο πορτιέρε του 2021 από την FIFA. 

Το... μπλε σκηνικό «έσπασε» λίγο μια σφήνα από Τότεναμ, αφού ο Ερίκ Λαμέλα κατέκτησε το Puskas Award για τη μαγική ραμπόνα με την οποία είχε σκοράρει σε ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου στο «Έμιρεϊτς»! 



Πηγή: England365.gr 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0