Football Talk

Αταλάντα – Ίντερ 0-0: Ματσάρα που τα είχε όλα, εκτός από γκολ! (video)

Αταλάντα – Ίντερ 0-0: Ματσάρα που τα είχε όλα, εκτός από γκολ! (video)

Αταλάντα και Ίντερ έμειναν στο 0-0 (16/01) στην έδρα της πρώτης, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Serie A, σε ένα παιχνίδι-διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, που είχε τα πάντα, εκτός από γκολ! Οι «νερατζούρι» παραμένουν πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα, στο +2 από τη Μίλαν, παρότι για πρώτη φορά μετά από 19 παιχνίδια πρωταθλήματος, δεν κατάφεραν να σκοράρουν!

Οι ευκαιρίες «έπεφταν» βροχή για τις δύο ομάδες, αλλά το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε ποτέ! Η Αταλάντα και η Ίντερ έμειναν στο 0-0 (16/01) στο Μπέργκαμο, σε ένα παιχνίδι από το οποίο δεν έλειψαν οι συγκινήσεις, παρά τις δύο απαραβίαστες εστίες.

Μεγάλος -αρνητικός- πρωταγωνιστής ο Τζέκο, που θα μπορούσε να είχε βρει τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς, αλλά είτε αστόχησε ο ίδιος, είτε τον νίκησε ο εκπληκτικός Μούσο!


Το παιχνίδι ξεκίνησε νωχελικά και για τις δύο ομάδες, κάτι που επιβεβαιώνεται από το γεγονός, πως χρειάστηκαν 16 λεπτά για να σημειωθεί η πρώτη αξιόλογη φάση. Ο Μπρόζοβιτς έκανε τη σέντρα, ο Τζέκο έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 26’ οι «νερατζούρι» απείλησαν και πάλι, σημειώνοντας τη σημαντικότερη ευκαιρία έως εκείνο το χρονικό σημείο, όταν ο Τσαλχάνογλου έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Σάντσες, αλλά ο Μούσο με φοβερή επέμβαση, απομάκρυνε σε κόρνερ.

Το πρώτο μέρος έφερε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της Ίντερ, που ήταν σαφώς ανώτερη, αλλά οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς να υπάρχει σκορ.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, παραλίγο να έρθει το πρώτο γκολ, αλλά για την ακίνδυνη έως τότε, Αταλάντα! Ο Μπρόζοβιτς έκανε το λάθος, ο Πεσίνα βγήκε τετ-α-τετ με τον Χαντάνοβιτς, αλλά ο γκολκίπερ της Ίντερ, με εξαιρετική επέμβαση, αποσόβησε τον κίνδυνο, διατηρώντας το 0-0. Έκτοτε, ωστόσο, το παιχνίδι έγινε ένας επιθετικός μονόλογος για τους «νερατζούρι».


Αρχικά, στο 66ο λεπτό ο Τζέκο κέρδισε κατά κράτος τον Ντεμιράλ, προσπάθησε να σκάψει την μπάλα πάνω από τον Μούσο, αλλά ο Παλομίνο απομάκρυνε. Στο 70ο λεπτό ήρθε μία ακόμα ευκαιρία, όταν ο Μπαρέλα έκανε τη σέντρα, ο Ντάμφρις γύρισε την κεφαλιά προς τον Τζέκο που ήταν στο δεύτερο δοκάρι, αλλά από το ύψος της μικρής περιοχής, αστόχησε, ενώ μετά από έξι λεπτά, ήταν η σειρά του Βιδάλ να δει τον Μούσο να σταματά την προσπάθειά του.

Με το ματς να μπαίνει στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Αταλάντα απείλησε και πάλι. Αυτήν τη φορά ήταν ο Μουριέλ που προσπάθησε να νικήσει τον Χαντάνοβιτς, βγαίνοντας σε θέση τετ-α-τετ, αλλά τον βρήκε σε ετοιμότητα.

Στα εναπομείναντα λεπτά, ο ΝτΑμπρόζιο είχε την τελευταία μεγάλη ευκαιρία για να αλλάξει αυτό το 0-0, αλλά παρότι βγήκε σε θέση τετ-α-τετ, αστόχησε, διατηρώντας ένα παιχνίδι που ήταν για πολλά γκολ, στο απόλυτο μηδέν.


Αταλάντα: Μούσο, Ντεμιράλ, Παλομίνο, Τζιμσίτι, Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Κοπμάινερς, Πετσέλα, Πεσίνα (78' Μιράντσουκ), Πάσαλιτς (90' Ζαπακόστα), Μουριέλ (86' Πίκολι)

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Ντ’ Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ,  Μπαστόνι (82' Ντε Φράι), Νταρμιάν (66' Ντάμφρις), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (66' Βιδάλ), Πέρισιτς, Σάντσες (67' Κορέα), Τζέκο (82' Μαρτίνες)

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0