Football Talk

Έβερτον: Στην λίστα Λάμπαρντ, Ρούνεϊ και Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, με φόντο το… μέλλον!

Έβερτον: Στην λίστα Λάμπαρντ, Ρούνεϊ και Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, με φόντο το… μέλλον!

Πολλά είναι τα ονόματα που θα ακουστούν για την αντικατάσταση του Ράφα Μπενίτεθ στην Έβερτον, με τους επικρατέστερους ετούτη την ώρα να φαντάζουν ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο Γουέιν Ρούνεϊ και ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Βασική επιθυμία των «ζαχαρωτών» να βρουν… μόνιμο προπονητή και όχι μία πρόχειρη λύση μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παρελθόν από τον πάγκο της Έβερτον αποτελεί και επίσημα ο Ράφα Μπενίτεθ, με τον Ισπανό προπονητή να αποχωρεί μετά την ήττα από τη Νόριτς στο «Κάροου Ρόουντ», την ώρα που η διοίκηση της ομάδας εξετάζει τις επιλογές της για την αντικατάστασή του.

Προς το παρόν, τρεις είναι οι υποψήφιοι που έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Ο Φρανκ Λάμπαρντ που εξακολουθεί να είναι ελεύθερος μετά την απόλυσή του από την Τσέλσι τον περασμένο Ιανουάριο, ο Γούειν Ρούνεϊ που πραγματοποιεί εξαιρετική δουλειά στην «ουραγό» Ντέρμπι παρά το -21 και τις αντίξοες συνθήκες και τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ που… τους ξέρει και τον ξέρουν.

Άπαντες την δεδομένη χρονική στιγμή συγκεντρώνουν τις ίδιες πιθανότητες, με την βασική επιθυμία της Έβερτον ωστόσο να είναι η συμφωνία με κάποιον εξ΄ αυτών με φόντο το… μέλλον. Δεν θέλουν να ολοκληρώσουν την σεζόν με υπηρεσιακό προπονητή, αλλά να υπάρχει άμεσα ένας μόνιμος αντικαταστάτης, με τον οποίο θα πορευθούν τα «ζαχαρωτά» στην συνέχεια της σεζόν!

Πηγή: England365.gr 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0