Football Talk

Όσο ο Λεβαντόφσκι 300αρίζει, ο Μίλερ συνεχίζει να «σερβίρει» αθόρυβα, πλησιάζοντας τον... Μέσι! (video)

Όσο ο Λεβαντόφσκι 300αρίζει, ο Μίλερ συνεχίζει να «σερβίρει» αθόρυβα, πλησιάζοντας τον... Μέσι! (video)
Υπό φυσιολογικές συνθήκες, η επικράτηση της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Κολωνία (15/01, 4-0), θα ήταν μία ακόμα ημέρα στη δουλειά, που θα ξεχνιόταν γρήγορα. Τα ρεκόρ, του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και του Τόμας Μίλερ, όμως, φρόντισαν για το ακριβώς αντίθετο!
Η νίκη της Μπάγερν Μονάχου με 4-0 (15/01) επί της Κολωνίας δεν προκάλεσε καμία έκπληξη. Οι Βαυαροί είναι με διαφορά η ποιοτικότερη ομάδα της Bundesliga και κατάφεραν με αυτό το τρίποντο, να παραμείνουν σε απόσταση έξι βαθμών από τη διώκτριά τους στη βαθμολογία, Μπορούσια Ντόρτμουντ
 
Ωστόσο, από πλευράς αριθμών, απλώς επιβεβαίωσε όσα ήδη γνωρίζαμε: πως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι μία «μηχανή» των γκολ και ο Τόμας Μίλερ, ένας από τους πιο υποτιμημένους παίκτες στο παγκόσμιο στερέωμα!
 
Το χατ-τρικ του Πολωνού απέναντι στους «τράγους», ολοκλήρωσε με τον πλέον ιδανικό τρόπο, ένα επικό επίτευγμα: ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έφτασε τα 300 γκολ στην Bundesliga, έγινε ο μόλις δεύτερος που το καταφέρνει, με τον μόνο που μετρά περισσότερα, να είναι ο Γκερντ Μίλερ, με 365 γκολ.

 
Στην πορεία του έως αυτό το νέο ρεκόρ, όμως, υπάρχει ένας άξιος, αλλά υποτιμημένος γενικά, συμπαραστάτης: ο Τόμας Μίλερ, αφού μετά τις δύο ασίστ που μοίρασε στο εν λόγω ματς, έφτασε τις 18 στο γερμανικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν, μετά από 19 ματς! 
 
Όσον αφορά τον όρο υποτιμημένος, δικαιολογείται απόλυτα αν αναλογιστεί κανείς, πως από την ημέρα που έκανε ντεμπούτο στην Bundesliga, στις 15 Αυγούστου του 2008, έχει μοιράσει 185 ασίστ, ενώ ο Λιονέλ Μέσι 200! Οι 61 από αυτές; Για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ενώ ο Πολωνός με τη σειρά του, έχει τροφοδοτήσει τον Μίλερ 16 φορές.
 
Εν κατακλείδι, είτε δέχονται τα εύσημα αμφότεροι, είτε μόνο ο ένας, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν γνωρίζει πολύ καλά την αγωνιστική δυναμική του διδύμου που διαθέτει στα χέρια του. Άλλωστε, τα  Το μόνο που δεν γνωρίζει ακόμη, είναι μέχρι που μπορεί να τον φέρει στο τέλος της σεζόν, ειδικότερα εκτός συνόρων.


Φάνης Τσοκανάς

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0