Football Talk

Σεμέδο: «Ότι είπα ήταν μετά από σοκ - Πάντα στο πλευρό μου ο Ολυμπιακός»

Σεμέδο: «Ότι είπα ήταν μετά από σοκ - Πάντα στο πλευρό μου ο Ολυμπιακός»
Σε εξηγήσεις προχώρησε ο Ρούμπεν Σεμέδο σχετικά με τις δηλώσεις του που κυκλοφόρησαν αργά το βράδυ του Σαββάτου (15/1) και στις οποίες κατηγόρησε τον Ολυμπιακό λέγοντας πως δέχτηκε απειλές πριν από μια εβδομάδα.
Η ανάρτηση του Ρούμπεν Σεμέδο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με την οποία εξηγεί ότι παρερμηνεύθηκαν τα λόγια του και ουδέποτε δέχτηκε απειλές από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά όσα είπε:

Νιώθω υποχρεωμένος να έρθω να ξεκαθαρίσω μία ακόμη μία φορά πως ό,τι μοιράστηκα και ό,τι είπα ήταν μία στιγμή σοκ μετά την ντροπιαστική επίθεση που δέχθηκα. Ο Ολυμπιακός, η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε υψηλό επίπεδο και με έκανε να αναγεννηθώ ως άνθρωπος και ως παίκτης, ήταν η πρώτη που με βοήθησε και με στήριξε σε αυτή την δύσκολη στιγμή και θα έχω πάντα στο πλευρό μου. Αυτό που είπα ήταν ότι ένας άνδρας ασφάλειας και ένας διευθυντής από την οικογένεια του Ολυμπιακού μας ήρθαν να με προειδοποιήσουν για το αρνητικό και το βίαιο γεγονός που δημιούργησαν τα Μέσα γύρω από την εικόνα μου και γι' ακόμη μία φορά διέρρευσαν πληροφορίες σε λάθος πλευρά. Έτσι, θέλω να διαβεβαιώσω την οικογένειά μου και την οικογένεια του Ολυμπιακού πως νιώθω καλά και αναρρώνω με όλη την στήριξη και την προσοχή από την οικογένεια του Ολυμπιακού και η οικογένειά μου επίσης σύντομα θα είναι πίσω. Αύριο έχουμε ένα ντέρμπι να νικήσουμε πάμε!

εικόνα_Viber_2022-01-16_01-20-06-227.jpg

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0