Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπρεστ 2-0: Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Παριζιάνοι

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπρεστ 2-0: Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Παριζιάνοι
Εύκολο βράδυ για τη Παρί, 2-0 την Μπρέστ. Στο +11 από τη 2η Νις η διαφορά των παριζιάνων.

Η πρωτοπόρος Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχτηκε την 13η Μπρεστ για την 21η αγωνιστική της Ligue 1. Επικρατώντας με 2-0 κόντρα στη Μπρέστ που πάλεψε στα πρώτα 25' του αγώνα. 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας ευκαιρίες χωρίς όμως να βρουν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα. Αντιθέτως, η Παρί ήταν αυτή που εκμεταλλεύτηκε τη πρώτη της φάση στον αγωνιστικό χώρο, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να ανοίγει το σκορ στο 32ο λεπτό.

Ο 23άχρονος σούπερ-σταρ με ένα πολύ ωραίο σουτ έξω από τη περιοχή, άφησε «άγαλμα» τον Μάρκο Μπιζό και έδωσε το προβάδισμα στους παριζιάνους.

Όμως, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Τίλο Κέρερ. Ο Γερμανός αμυντικός βρέθηκε σε θέση… επιθετικού και πλάσαρε ιδανικά από τη μικρή περιοχή για να διαμορφώσει το 2-0 και να αυξήσει τη διαφορά της ομάδας του στους έντεκα βαθμούς από την 2η Νις.

 

Οι ενδεκάδες:

Παρί Σεν Ζερμέν (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Ντοναρούμα, Κέρερ, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Μέντες, Βεράτι (90+1' Μισού), Βαινάλντουμ (46’ Περέιρα), Ερέρα (80’ Παρέδες), Ντι Μαρία (72’ Ράμος), Εμπαπέ, Ικάρντι (80’ Σιμόνς)

Μπρεστ (Ντερ Ζακαριάν): Μπιζό, Πιέρ-Γκαμπριέλ, Σαρντονέ, Ερέγ (80’ Μπρασιέ), Ντουβέρν, Φαβρ (90+1' Μπατζί), Μαγκνέτι (59’ Λασνέ), Αγκουμέ (59’ Εμπόκ), Ονορά, Καρντονά (59’ Μουνιέ), Λε Ντουαρόν

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0