Football Talk

Ολυμπιακός: Με τετράδα στην άμυνα και Βαλμπουενά «δεκάρι» στη Λεωφόρο

Ολυμπιακός: Με τετράδα στην άμυνα και Βαλμπουενά «δεκάρι» στη Λεωφόρο

Στην τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε πως προσανατολίζεται σε σχήμα με τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς και τον Ματιέ Βαλμπουενά σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Έχοντας δοκιμάσει διάφορα πράγματα τις τελευταίες μέρες, ο Πέδρο Μαρτίνς στην τελευταία προπόνηση πριν το μεγάλο ματς, άνοιξε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που φαίνεται πως καταλήγει για το μεγάλο ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Ολυμπιακού σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα στο ντέρμπι των «αιωνίων» με τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια και τους Λαλά, Μπα, Παπασταθόπουλο, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή, απόντος του τραυματία Μπουχαλάκη, θα ξεκινήσουν οι Εμβιλά και Μαντί Καμαρά, έχοντας μπροστά τους σε ρόλο δεκαριού τον Ματιέ Βαλμπουενά. Από εκεί και πέρα οι Μασούρας και Ρόνι Λόπες έχουν το προβάδισμα για τις θέσεις των εξτρέμ, όπως και ο Ελ Αραμπί αντί του Τικίνιο για την κορυφή της επίθεσης.

Υπενθυμίζεται πως εκτός του τραυματία Μπουχαλάκη, ο Μαρτίνς δεν έχει στην διάθεση του, τους Σισέ, Αγκιμπού Καμαρά, Κούντε, Γκάρι Ροντρίγκες και Ονιεκούρου που βρίσκονται με τις Εθνικές τους ομάδες στο Κόπα Άφρικα, ενώ όπως τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, όσοι παίκτες νόσησαν από covid τις προηγούμενες μέρες έχουν επανέλθει πλήρως.

Δημήτρης Σπηλιόπουλος 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0