Football Talk

Γκαρσία: «Να γίνουμε μια συγκροτημένη ομάδα»

Γκαρσία: «Να γίνουμε μια συγκροτημένη ομάδα»

Για το εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό την Κυριακή (16/1, 17.15) μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV ο μεσοεπιθετικός της Ένωσης, Λιβάι Γκαρσία.

Όσα τόνισε:

-Για την ατομική ποιότητα που υπάρχει στην επιθετική γραμμή κι αν θεωρεί ότι έχουν αρχίσει να αναπτύσσουν και αυτοματισμούς μεταξύ τους:

«Κάνουμε πολλά πράγματα στις προπονήσεις. Ακόμη προσπαθούμε να τα περάσουμε στο παιχνίδι μας. Αλλά η φυσική ποιότητα πάντα φέρνει και μια “σύνδεση”. Μερικές φορές μπορεί να βλέπεις κάποιες εκλάμψεις της, αλλά εμείς δουλεύουμε για να το κάνουμε ακόμη καλύτερα».

-Για την προσαρμογή σε αυτά που τους ζητάει ο προπονητής:

«Όπως ξέρουμε, έχουμε αλλάξει προπονητή, είναι κάτι στο οποίο προσαρμοζόμαστε. Προσωπικά, προσπαθώ να φέρω στο παιχνίδι αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις. Οπότε το πώς προπονούμαστε είναι και το πώς παίζουμε. Κυρίως πρόκειται για βασικά πράγματα, αλλά μας βοηθούν πολύ. Δουλεύουμε σκληρά, να γίνουμε "ένα", να γίνουμε μια συγκροτημένη ομάδα».

-Για το εντυπωσιακό άλμα του στο γκολ που είχε πετύχει στο Αγρίνιο εναντίον του Παναιτωλικού, στο ματς του πρώτου γύρου:

«Ναι, θυμάμαι το γκολ. Ακόμη μου στέλνουν memes και μηνύματα γι’ αυτό. Το γκολ αυτό θα είναι στη μνήμη μου για πάντα. Είναι ένα γκολ που μου δίνει ώθηση και ελπίζω να πετύχω κι άλλα γκολ. Όμως, ο κύριος στόχος είναι πάντα οι τρεις βαθμοί».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0