Football Talk

Πόσο καλά γνωρίζετε τα ντέρμπι αιωνίων στην Λεωφόρο;

Πόσο καλά γνωρίζετε τα ντέρμπι αιωνίων στην Λεωφόρο;
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι αιωνίων και το pregame γίνεται με... quiz! Το BN Sports σας βάζει σε κλίμα ντέρμπι από νωρίς στο απόλυτο παιχνίδι του ελληνικού ποδοσφαίρου.
 
Yπό άλλες συνθήκες αυτό το ματς θα το περίμενε με κομμένη την ανάσα όλη η Ελλάδα. Άλλωστε μιλάμε για το μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας. Παναθηναϊκός εναντίον Ολυμπιακού, σε μια αναμέτρηση που ανεξαρτήτου αγωνιστικής κατάστασης των ομάδων καθηλώνει όλο το φίλαθλο κοινό μπροστά από την τηλεόραση.
 
Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός προσπαθεί με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο να επιστρέψει μετά από τέσσερα χρόνια στην Ευρώπη και να βάλει σιγά σιγά τις βάσεις για να μπορέσει να κοντράρει τον αιώνιο του αντίπαλο σε αυτό που είχε μάθει τα προηγούμενα χρόνια, την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Από την πλευρά του, ο αήττητος Ολυμπιακός θέλει μετά την γκέλα κόντρα στον Απόλλωνα να πάρει μία πρωταθληματική νίκη μέσα στο σπίτι του μεγάλου του εχθρού και να κάνει άλλο ένα βήμα για την διατήρηση των σκήπτρων.
 
Γκολ, σκόρερ, αλλά και συμβάντα που έγραψαν τη δική τους ιστορία. Το BN Sports σας βάζει σε ρυθμούς ντέρμπι από νωρίς με ένα κουίζ βγαλμένο από τις καλύτερες «μάχες» της Λεωφόρου.

Μπείτε και τεστάρετε τις γνώσεις σας...
 
Powered by Quiz Maker

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0