Football Talk

Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας 1-1: Έσωσαν τον βαθμό οι «γλάροι» τρία λεπτά πριν το τέλος!

Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας 1-1: Έσωσαν τον βαθμό οι «γλάροι» τρία λεπτά πριν το τέλος!

Ενώ η Μπράιτον βρισκόταν πίσω στο σκορ από το 70’, ένα αυτογκόλ του Άντερσεν… έσωσε το βαθμό για τους «γλάρους» οι οποίοι σημείωσαν το τέταρτο συνεχόμενο αήττητο παιχνίδι του στην Premier League

Η Μπράιτον υποδέχτηκε την Κρίσταλ Πάλας για την 22η αγωνιστική της Premier League, στο Άμεξ, θέλοντας να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και το αήττητο σερί των τριών αγώνων που έχει χτίσει απέναντι σε Μπρέντφορντ, Τσέλσι και Έβερτον! Τη συνέχεια σε αυτό το σερί έδωσε ο… Άντερσεν τρία λεπτά πριν τη λήξη, που πέτυχε αυτογκόλ και έσωσε το βαθμό για τους «γλάρους»!

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν την αναμέτρηση με όρεξη και επιθετική διάθεση! Η πρώτη καλή φάση στον αγώνα ήρθε για την Μπράιτον, στο 11’, με τον Λεάρντο Τροσάρντ να εκτελεί από κοντινή απόσταση, αλλά ο Μπάτλαντ είπε όχι στον Βέλγο!

Στο 36’ ο Γούιλ Χιούζ υπέπεσε σε παράβαση πέναλτι, γεγονός το οποίο έκανε τον Βιερά έξαλλο! Ο Γκρος ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Γερμανός δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπάτλαντ!

Στην αμέσως επόμενη φάση, μια αναταραχή στην άμυνα της Πάλας, έβγαλε το Μοπέ σε εξαιρετικές συνθήκες για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και εκείνος το έκανε, όμως, είχε προηγηθεί φάουλ του ίδιου στον αντίπαλό τερματοφύλακα και το γκολ ακυρώθηκε με τη βοήθεια του VAR!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Κρίσταλ Πάλας να προσπαθεί να αιφνιδιάσει την Μπράιτον, με τον Γκρος να χάνει μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι!

Ο Μακ Άλιστερ στο 50 λεπτό είδε την κίνηση του Μοντέρ και έβγαλε μια εξαιρετική κάθετη πάσα, όπου έβγαλε τον Πολωνό σε θέση τετ-α-τετ, αλλά ο Μπάτλαντ είπε και πάλι «όχι», με μια δύσκολη επέμβαση, κρατώντας το μηδέν για τους γηπεδούχους!

Στο 70ο λεπτό με μια εξαιρετική συνεργασία των παικτών των φιλοξενούμενων η μπάλα έφτασε στην καρδία της περιοχής των «γλάρων», ο Τζέφρι Σλουπ πάτησε για τον Γκάλεχερ, ο οποίος είχε οπτικό πεδίο και με ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε το προβάδισμα στους «αετούς»!

Ο Μοπέ στο 87’ επιχείρησε ένα γέμισμα από το ύψος της μικρής περιοχής και τον Άντερσεν να προσπαθεί να απομακρύνει, αλλά η μπάλα εξοστρακίστηκε και κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Γουέλμπεκ στο 93ο λεπτό είχε τεράστια ευκαιρία να κάνει την απόλυτη ανατροπή για τους γηπεδούχους, αλλά δεν πήρε την ιδανική κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε άουτ!

Έτσι οι γηπεδούχοι έδωσαν τον βαθμό και σημείωσαν την τέταρτη αήττητη αναμέτρηση τους για την Premier League!  

Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0