Football Talk

Κάραγκερ: «Οι οπαδοί δεν θα συγχωρήσουν τους ιδιοκτήτες αν φύγει ο Σαλάχ»

Κάραγκερ: «Οι οπαδοί δεν θα συγχωρήσουν τους ιδιοκτήτες αν φύγει ο Σαλάχ»

Ο Τζέιμι Κάραγκερ θεωρεί απαραίτητη την ανανέωση του συμβολαίου του Μοχάμεντ Σαλάχ στη Λίβερπουλ και προειδοποίησε τους ιδιοκτήτες του συλλόγου πως δεν θα συγχωρεθούν εύκολα από τους οπαδούς αν ο «Φαραώ» αποχωρήσει από το σύλλογο.

Η Λίβερπουλ έμεινε στο 0-0 απέναντι στην Άρσεναλ στο Άνφιλντ, στα πλαίσια του πρώτου ημιτελικού για το Carabao Cup, παρότι οι «κανονιέρηδες» αγωνίστηκαν για περισσότερο από 70 λεπτά με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Γκρανίτ Τσάκα.

Με αφορμή την έλλειψη φαντασίας και έκρηξης στο επιθετικό τρίτο των «ρεντς», ο θρύλος του συλλόγου και αναλυτής του SkySports, Τζέιμι Κάραγκερ, αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στην κατάσταση του συμβολαίου του Μοχάμεντ Σαλάχ ενώ προειδοποίησε τους ιδιοκτήτες του συλλόγου πως οι οπαδοί δεν θα τους συγχωρήσουν εύκολα εφόσον ο «Φαραώ» αποχωρήσει από το σύλλογο.

«Ο Σαλάχ θα θέλει να πληρωθεί όπως οποιοσδήποτε κορυφαίος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, και γιατί να μην θέλει; Το αξίζει, μιλάμε για έναν από τους κορυφαίους στον κόσμο», τόνισε αρχικά ο Κάραγκερ και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Για μένα, θα ήθελα να συμβεί αυτό όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν είναι ζήτημα να του προσφέρεις ό,τι ζητάει. Αλλά για τη Λίβερπουλ και τους ιδιοκτήτες της, δεν νομίζω ότι οι οπαδοί θα τους συγχωρέσουν τόσο εύκολα αν ο Σαλάχ αποχωρήσει το καλοκαίρι ή μέσα στους επόμενους 18 μήνες».

ΠΗΓΗ: www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0