Football Talk

Σέρτζιο Ολιβέιρα: «Έμεινα έκπληκτος από την ποιότητα των παικτών της Ρόμα»

Σέρτζιο Ολιβέιρα: «Έμεινα έκπληκτος από την ποιότητα των παικτών της Ρόμα»
Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα δήλωσε ενθουσιασμένος από την ποιότητα των νέων συμπαικτών του στην Ρόμα στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίας του.

Ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του από τις πρώτες του παραστάσεις με τη νέα του ομάδα. «Θα μάθω ιταλικά, αλλά απόψε θα μιλήσω πορτογαλικά. Είμαι 29 ετών και έχω ήδη αποδείξει την αξία μου. Αισθάνομαι ότι μπορώ να βοηθήσω την Ρόμα.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει συνηθίσει να νικάει και να συνεργάζεται με σημαντικούς παίκτες και η Ρόμα έχει αρκετούς. Ο αγαπημένους μου ρόλος είναι αυτός του "8αριού" σε τριάδα στο κέντρο ή να παίζει σε μία πιο βαθιά θέση, όταν παίζουμε με δίδυμο στον άξονα.

Μου αρέσουν οι προκλήσεις, είμαι ευγνώμων στην Πόρτο που με βοήθησε να φτάσω αυτά τα επίπεδα», τόνισε ο Πορτογάλος μέσος, και πρόσθεσε με νόημα:

«Έμεινα έκπληκτος από την ποιότητα των παικτών της Ρόμα ενώ είναι εξαιρετικές και οι προπονητικές εγκαταστάσεις. Παρακολουθώ την Ρόμα εδώ και καιρό λόγω του Τιάγκο Πίντο και του Ζοζέ Μουρίνιο και έχω καλή σχέση με τον Πελεγκρίνι.

Η περασμένη σεζόν ήταν η καλύτερη για μένα, ατομικά και ομαδικά. Ήθελα μία νέα πρόκληση και δεν φοβάμαι να έρθω ως δανεικός, θέλω να αποδείξω ότι μπορώ να μείνω εδώ για πολύ καιρό. Ένας από τους στόχους μου είναι να επιστρέψω στην εθνική ομάδα και ο προπονητής το ξέρει αυτό.

Η Πορτογαλία πρέπει να κερδίσει το πρώτο παιχνίδι και έπειτα μπορεί να αντιμετωπίσουμε την Ιταλία, έχουμε ό,τι χρειάζεται για να πάρουμε μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0