Football Talk

Σιγουριά στη Γαλλία: «Ο Μπαρμπόσα θα δοθεί δανεικός στην ΑΕΚ»!

Σιγουριά στη Γαλλία: «Ο Μπαρμπόσα θα δοθεί δανεικός στην ΑΕΚ»!
Διαβάστε τι αναφέρει γαλλικό δημοσίευμα για τον Βραζιλιάνο αμυντικό χαφ της Νις και την ΑΕΚ

Πεπεισμένοι πως ο Ντανίλο Μπαρμπόσα θα δοθεί δανεικός στην ΑΕΚ από τη Νις είναι οι Γάλλοι! Συγκεκριμένα δημοσίευμα  του «nice-premium» τονίζει πως ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ δεν υπολογίζεται από τη Νις και θα πάει στην ΑΕΚ ως δανεικός!

«Ενας ακόμη Βραζιλιάνος που πρέπει να φύγει από την ομάδα, μια ακόμη αποτυχία, είναι ο Ντανίλο Μπαρμπόσα. Ο παίκτης που κάποτε έλαμψε με την Μπράγκα στην Πορτογαλία χάθηκε στην Βαλένθια, στην Μπενφίκα και στην Σταντάρ Λιέγης. Κόστισε την ομάδα της Ριβιέρας 12 εκατομμύρια ευρώ το 2018. Φόρεσε την κοκκινόμαυρη φανέλα 49 φορές, όμως δεν έδειξε ότι άξιζε τα χρήματα που ξοδεύτηκαν. Ο Μπαρμπόσα επέστρεψε στη Βραζιλία πριν από έναν χρόνο. Επιστρέφοντας στην Γαλλία στις αρχές του Ιανουαρίου θα δοθεί δανεικός εκ νέου, αυτή τη φορά στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Όντως η ΑΕΚ θέλει τον Μπαρμπόσα ως δανεικό βάζοντας μία λογική οψιόν αγοράς του για το καλοκαίρι. Ωστόσο, οι άνθρωποι της Νις θέλουν να εξαντλήσουν την πιθανότητα να τον πουλήσουν στην τρέχουσα χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Γι’ αυτό και μέχρι πρότινος οι συζητήσεις της ΑΕΚ με τη Νις είχαν «παγώσει». Αν δεν καταφέρουν οι Γάλλοι να πουλήσουν τον παίκτη κι αν η ΑΕΚ δεν κλείσει ως τότε αμυντικό χαφ, δεν αποκλείεται αυτή η υπόθεση να επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο.

www.bnsports.gr 

 
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0