Football Talk

ΑΕΚ: Το πρόβλημα με τον Αραούχο, η λύση Άμραμπατ και ο Ανσαριφάρντ

ΑΕΚ: Το πρόβλημα με τον Αραούχο, η λύση Άμραμπατ και ο Ανσαριφάρντ
Ο Σέρχιο Αραούχο δεν παίζει με Παναιτωλικό και «τρέχει» να προλάβει τον ΠΑΟΚ – Το θέμα που έχει πλέον ο Γιαννίκης στην κορυφή της επίθεσης και οι λύσεις

Χωρίς τον Σέρχιο Αραούχο θα υποδεχθεί την Κυριακή (16/1) η ΑΕΚ τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα. Ο Αργεντινός συνέχισε και την Παρασκευή (14/1) ατομικό πρόγραμμα και ουσιαστικά «τρέχει» να προλάβει το ματς της ερχόμενης Τετάρτης (19/1) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το Κύπελλο. Αν θα τα καταφέρει βέβαια θα φανεί από εβδομάδα. Το θέμα για την ΑΕΚ στην κορυφή της επίθεσης, με την απουσία του Αραούχο, είναι σημαντικό. Η Ένωση έχει πλέον ως καθαρό φορ μόνο τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος ωστόσο αν και μετράει 14 συμμετοχές έως τώρα στο πρωτάθλημα δεν έχει βγάλει ούτε ένα 90λεπτο, ενώ έχει πετύχει μόλις δυο γκολ.

Εύλογα ο Αργύρης Γιαννίκης ψάχνει στο μυαλό του και μία ακόμη εναλλακτική για τη γραμμή κρούσης. Κι αυτή η εναλλακτική είναι ο Νορντίν Άμραμπατ. Δεν αποκλείεται δηλαδή να δούμε τον Μαροκινό στην κορυφή της επίθεσης από την αρχή του αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ειδικά τώρα που επέστρεψε ο Τσούμπερ και ο Λιβάι Γκαρσία όπως έδειξε στη Λαμία βρίσκει τον εαυτό του, το ενδεχόμενο να δούμε τον Άμραμπατ στην επίθεση και τους Τσούμπερ, Γκαρσία και Μάνταλο από πίσω του την Κυριακή είναι ένα σενάριο πολύ πιθανό. Αν επιλεγεί ο Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης τότε ο Άμραμπατ θα πάει στα εξτρέμ και ένας εκ των Τσούμπερ ή Γκαρσία θα μείνει στον πάγκο.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0