Football Talk

Στον Ολυμπιακό από τώρα και μέχρι το 2026 ο Φαντιγκά

Στον Ολυμπιακό από τώρα και μέχρι το 2026 ο Φαντιγκά

Ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι η ανακοίνωση των Πειραιωτών.

Σχετικά Άρθρα

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κινήθηκαν γρήγορα και κατάφεραν να κάνουν δικό τους τον 21χρονο Γάλλο μέσο, με καταγωγή από το Μάλι, Μπαντιουγκού Φαντιγκά του οποίου το συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρωνόταν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Φατιγκά που αγωνίζεται ως 8αρι και ως 10αρι είχε προβιβαστεί στην πρώτη ομάδα των Παριζιάνων από τον Τόμας Τούχελ και είχε κεντρίσει των ενδιαφέρον αρκετών ομάδων τόσο από την Γαλλία όσο και από το εξωτερικό. Αργά το βράδυ της Πέμπτης (13/1) έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα έχει διάρκεια 4,5 χρόνια,  ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν σε συμφωνία και με την Παρί Σεν Ζερμέν για να γίνει η μετακόμιση του παίκτη από τώρα.

Πλέον το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι η ανακοίνωση των Πειραιωτών, οι οποίοι την ίδια ώρα βρίσκονται πολύ κοντά και στον 18χρονο Ντιμπί Κειτά της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ σειρά παίρνει ο αριστερός μπακ με τον Βασίλη Ζαγαρίτη της Πάρμα να είναι το φαβορί.

Δημήτρης Σπηλιόπουλος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0