Football Talk

Μίλαν – Τζένοα 3-1: Ανατροπή και πρόκριση στην παράταση για τους «ροσονέρι»!

Μίλαν – Τζένοα 3-1: Ανατροπή και πρόκριση στην παράταση για τους «ροσονέρι»!

Ζορίστηκε, αλλά τα κατάφερε η Μίλαν κόντρα στην Τζένοα και προκρίθηκε στους «8» επί με 3-1 στην παράταση.

 

Οι «ροσονέρι» προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας νικώντας στην παράταση. Η Τζένοα που είχε σύμμαχο την τύχη, έβγαλε πάθος και διεκδίκησε για 102 λεπτά το εισιτήριο για την επόμενη φάση.


Η ομάδα της Γένοβας προηγήθηκε στο 17' με τον Όστιγκαρντ και κράτησε αυτό το 1-0 μέχρι το 74', όταν και ισοφάρισε ο Ζιρού. Οι Μιλανέζοι έψαξαν το 2-1, απείλησαν, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Το ματς πήγε στον έξτρα χρόνο. Οι γηπεδούχοι φλέρταραν δις με το γκολ, αλλά ούτε ο Τονάλι, ούτε ο Σαλεμάκερς μπόρεσαν να σκοράρουν. Στο 102' όμως, ο Λεάο έβαλε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ την ομάδα του Στέφανο Πιόλι, με μία σέντρα-σουτ από τα αριστερά. Ο Σαλεμάκερς σφράγισε την πρόκριση στο 112', διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μίλαν: Μενιάν, Καλουλού, Γκάμπια, Τομόρι, Ερναντέζ, Τονάλι, Κρούνιτς, (62' Μπακαγιοκό), Μεσίας (80' Σαλεμάκερς), Μαλντίνι, (62' Ντίαθ) Ρέμπιτς (63' Λεάο), Ζιρού (118' Ρόμπακ).

Τζένοα: Σέμπερ, Χέφτλι, Οστιγκάρντ (111' Μπάνι), Βανχάουσντεν, Βάσκες, Πορτανόβα, (106' Γκιλιόνε), Μπάντελ, Μελεγκόνι, Εκουμπάν (71' Κασάτα), Γιεμπόα (87' Πάντεφ), Καϊσέδο (63' Ντέστρο).

www.bnsports.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0