Football Talk

Ολυμπιακός: Στο Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ολυμπιακός: Στο Ρέντη ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το 2022 δεν ξεκίνησε καλά για τον Ολυμπιακό, καθώς έχασε δύο βαθμούς στην Ριζούπολη από τον Απόλλωνα Σμύρνης και είδε αρκετά μέλη του να νοσούν από τον κορωνοϊό. Την ερχόμενη Κυριακή (16/01), οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούνται από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και ο μοναδικός στόχος είναι, φυσικά, η νίκη.

Στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, βρέθηκε ο πρόεδρος του ελληνικού συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών για το συγκεκριμένο ματς.

Ο ίδιος, τόνισε πως πρέπει οι παίκτες να έχουν την απόλυτη συγκέντρωση στα ερχόμενα παιχνίδια ώστε να μην υπάρξουν παρόμοιες γκέλες όπως με τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά και μεγάλη προσοχή, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Αναλυτικά είπε:

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε εσάς και τις οικογένειες σας με υγεία και χαρές.

Θέλω να προσέχετε πολύ, ζούμε στην εποχή του covid και πρέπει να προφυλάξετε και τους εαυτούς σας και την ομάδα.

Σε όλα τα παιχνίδια να δείχνετε την ποιότητα σας και την ανωτερότητα σας μέσα στο γήπεδο. Και οι φίλαθλοί μας και εγώ θέλουμε από εσάς να τα δίνετε όλα. Να παίζετε με πάθος και δύναμη και να είστε απολύτως συγκεντρωμένοι για να μην ξαναεμφανιστούμε όπως στη Ριζούπολη. Με αγάπη για την ερυθρόλευκη και σκληρή δουλειά να πετύχουμε όλους τους στόχους μας!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0