Football Talk

Championship: Οι 5+1 θρίαμβοι με σκορ που... ζαλίζουν (video)

Championship: Οι 5+1 θρίαμβοι με σκορ που... ζαλίζουν (video)
Η Φούλαμ διέλυσε την Ρέντινγκ μέσα στην έδρα της και θύμισε πως η Championship, όταν θέλει, μπορεί να προσφέρει μία πανδαισία τερμάτων σε μόλις ένα ματς. Το BN Sports θυμάται έξι νίκες που μετατράπηκαν σε πραγματικό… θρίαμβο από τη δεύτερη κατηγορία Αγγλίας.

Η Αγγλία δεν καμαρώνει μόνο για τη Premier League ως το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη αλλά και για την δεύτερη κατηγορία της χώρας. Συγκεκριμένα, η Championship δίνει… «χρυσάφι» σε όποιον ανέβει στα μεγάλα σαλόνια και προσφέρει πλούσιο θέαμα όταν… θέλει. Συγκεκριμένα, η ποιότητα των ποδοσφαιριστών της, είναι τέτοια που επιτρέπουν να δούμε παιχνίδια με πολλά γκολ.

Αυτό το απέδειξε η Φούλαμ, η οποία διέσυρε με 7-0 την Ρέντινγκ στην έδρα της, συνεχίζει την πορεία της προς την επιστροφή στη Premier League και δίνει την κατάλληλη ασίστ στο BN Sports για να σας θυμίσει τις μεγαλύτερες νίκες στην κατηγορία.

Μπέρμιγχαμ 0-8 Μπόρνμουθ

Από τις πιο εφιαλτικές ήττες της Μπέρμιγχαμ στην ιστορία. Από την αρχή στο ματς κόντρα στη Μπόρνμουθ, τα πράγματα δεν είχαν ξεκινήσει με τους καλύτερους «οιωνούς», αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί μόλις στο τρίτο λεπτό και η Μπέρμιγχαμ έμεινε με δέκα παίκτες από το 7ο λεπτό. Η συνέχεια ήταν εφιαλτική. Ο Μαρκ Που ήταν σε εξαιρετική βραδιά και με προσωπικό χατ-τρικ, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην απίστευτη νίκη με 8-0 για την ομάδα της Μπόρνμουθ. Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα συνέχισε να είναι σε τροχιά ανόδου στα μεγάλα σαλόνια.

Γουιγκάν 8-0 Χαλ

Για πολλούς ήταν ένα ντέρμπι για την… παραμονή στην κατηγορία. Ωστόσο, η Γουιγκάν δεν το μετέτρεψε απλώς σε περίπατο αλλά σε παράσταση για έναν… ρόλο. Η Χαλ δεν μπορούσε να σταματήσει την ομάδα του Πολ Κουκ. Από το πρώτο λεπτό, ο αγγλικός σύλλογος δεν σταμάτησε να χτυπάει την αντίπαλό του και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο εξωφρενικό 7-0 (!). Το ρεκόρ που είχε σπάσει η Γουιγκάν ήταν από άλλο… κόσμο. Τελικά, στο δεύτερο μέρος απλώς διαμορφώθηκε το τελικό 8-0 και οι γηπεδούχοι βγήκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Νόριτς 7-0 Χάντερσφιλντ

Με τη Νόριτς να έχει βάλει τις βάσεις για την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία και η ομάδα της Χάντερσφιλντ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εμπόδιο σε αυτό. Με τον Τέμου Πούκι να πετυχαίνει χατ-τρικ, τα «καναρίνια» με τον Δημήτρη Γιαννούλη στο βασικό σχήμα, επικρατούν με θριαμβευτικό 7-0 και επιβεβαιώνουν τον λόγο που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μπλάκμπερν 0-7 Φούλαμ

Η 7άρα επί της Ρέντινγκ, δεν ήταν η μοναδική της Φούλαμ στη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα, στις 3 Νοεμβρίου, ο αγγλικός σύλλογος ήταν στην 2η θέση της βαθμολογίας και οι Ρόβερς δεν φάνηκαν να είναι ικανοί να εμποδίσουν την ομάδα προς την επιστροφή της στη Premier League. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα διέσυρε με το βαρύ 7-0 και κόντρα στη Ρέντινγκ, επιβεβαίωσαν τους πάντες για τις ορέξεις αλλά την ποιότητά της.

Γουέστ Μπρομ 7-0 Μπάρνσλεϊ

Τελευταία στροφή της σεζόν 2006/07 και η Γουέστ Μπρομ προετοιμάζεται για τα play off ανόδου. Έχει καπαρώσει την 4η θέση και ο αγγλικός σύλλογος φιλοξενεί την 20η Μπάρνσλεϊ. Ουσιαστικά, η επίδειξη δύναμης έγινε την κατάλληλη στιγμή, για να δείξει η ομάδα της Μπρόμιτς σε τι επίπεδο βρίσκεται. Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν χτίσει ήδη μία εξαιρετική διαφορά με 4-0 ενώ στο δεύτερο μέρος, δεν έβγαλαν το πόδι από το γκάζι, διαμορφώνοντας το τελικό 7-0.

Μπρέντφορντ 7-0 Λούτον

Ήταν από τα παιχνίδια, που η Μπρέντφορντ έδειξε ότι ετοιμάζεται να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία. Τη σεζόν 2019/20, οι «σφίγγες» μονοπώλησαν το ενδιαφέρον και ο Ντα Σίλβα έκανε από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του. Η Μπρέντφορντ προηγήθηκε από το ημίχρονο με 5-0 και στο δεύτερο μέρος έβαλε απλώς το κερασάκι στην τούρτα, επικρατώντας με 7-0, με τον νεαρό άσο να πετυχαίνει χατ-τρικ.

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0