Football Talk

Γουέστ Χαμ – Νόριτς 2-0: Νίκη τετράδας για τα «σφυριά», με πρωταγωνιστή τον Μπόουεν! (video)

Γουέστ Χαμ – Νόριτς 2-0: Νίκη τετράδας για τα «σφυριά», με πρωταγωνιστή τον Μπόουεν! (video)

Την ευκαιρία που είχε να ανέβει ξανά στην τέταρτη θέση της Premier League εκμεταλλεύτηκε ιδανικά η Γουέστ Χαμ, η οποία επικράτησε στο εξ’  αναβολής παιχνίδι του πρωταθλήματος της Νόριτς με 2-0, έχοντας και πάλι ως πρωταγωνιστή τον Μπόουεν.

Μία ακόμη ουσιαστική εμφάνιση, η οποία εν τέλει ανταμείφθηκε και με τους τρεις βαθμούς, έλαβε χώρα από την Γουέστ Χαμ, που επικράτησε της Νόριτς με 2-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, σε εξ’  αναβολής παιχνίδι πρωταθλήματος, που και πάλι ανέδειξε τον Μπόουεν ως πρωταγωνιστή.

Και αυτό διότι, ο επιθετικός των «σφυριών» ήταν και πάλι εξαιρετικός. Έχασε μεγάλη ευκαιρία στα πρώτα λεπτά της συνάντησης, σκόραρε στο 37’ αλλά είδε το γκολ να ακυρώνεται και το… επανέλαβε έξι λεπτά αργότερα, διαμορφώνοντας το σκορ ημιχρόνου (1-0).


Εν τέλει ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε και το τελικό σκορ του ματς, σκοράροντας στο 85’ και πάλι, την ώρα που η Νόριτς, δίχως τους Τζόλη και Γιαννούλη στην σύνθεσή της, έψαχνε με όλες τις της δυνάμεις το γκολ ισοφάρισης.

Κάπως έτσι, η Γουέστ Χαμ κατέκτησε τους τρεις βαθμούς και ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η πορεία της ομάδας του Ντιν Σμιθ είναι αντιστρόφως ανάλογη.

Συγκεκριμένα, η Νόριτς παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς σε 20 ματς, απέχοντας ένα τρίποντο από την 17η Γουότφορντ, που όμως μετρά και δύο ματς λιγότερα.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0