Football Talk

Νιούκαστλ: Πρόταση για τον Ντιέγκο Κάρλος, πριν από την ανακοίνωση του Γουντ!

Νιούκαστλ: Πρόταση για τον Ντιέγκο Κάρλος, πριν από την ανακοίνωση του Γουντ!
Μόνο τα τυπικά απομένουν πλέον για την απόκτηση του Κρις Γουντ από τη Νιούκαστλ, με τις «καρακάξες» να μην περιορίζονται μόνο σε αυτόν και στον Τρίπιερ στο μεταγραφικό παζάρι. Στο στόχαστρο της ομάδας των Σαουδαράβων έχει ενταχθεί και ο Ντιέγκο Κάρλος της Σεβίλλης, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για επίσημη πρόταση.

«Μία ανάσα» από την απόκτηση του Κρις Γουντ βρίσκεται η Νιούκαστλ, με τις «καρακάξες» να έχουν συμφωνήσει με την Μπέρνλι, αναμένοντας πλέον την ολοκλήρωση των εργομετρικών εξετάσεων του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Θα είναι η δεύτερη επισημοποίηση μεταγραφής για τη Νιούκαστλ, μετά από αυτήν της απόκτησης του Κίραν Τρίπιερ, αλλά οι Σαουδάραβες δεν μοιάζει να σταματούν εκεί, έχοντας αντιληφθεί τα κενά στο ρόστερ τους.

Κάπως έτσι, στο κάδρο έχει τοποθετηθεί ο Ντιέγκο Κάρλος της Σεβίλλης, με τον στόπερ των Ισπανών να ενδιαφέρει ιδιαίτερα και να… ενδιαφέρεται για να παίξει στην Premier League. Η επίσημη πρόταση έχει κατατεθεί, το ποσό δεν έχει γίνει γνωστό και πλέον μένει η απάντηση των Σεβιγιάννων για την αποχώρησή του…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0