Football Talk

ΑΕΚ: Μεταγραφική σύσκεψη με Μελισσανίδη – Οι εξελίξεις, ο χαφ και η υπόθεση Μπαρμπόσα

ΑΕΚ: Μεταγραφική σύσκεψη με Μελισσανίδη – Οι εξελίξεις, ο χαφ και η υπόθεση Μπαρμπόσα

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ βρέθηκε χθες ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχοντας μία σειρά από συσκέψεις. Μεταξύ αυτών τα είπε και με τους Παπαδημητρίου, Κονέ για τα μεταγραφικά.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, πραγματοποιώντας μία σειρά από συσκέψεις με τα στελέχη. Μεταξύ των συζητήσεων που έκανε συζήτησε και τα μεταγραφικά ζητήματα με τους Παπαδημητρίου και Κονέ. Σε πρώτη φάση η ΑΕΚ συνεχίζει κανονικά τις επαφές της προκειμένου να αποκτήσει μέσα στον Γενάρη έναν (τουλάχιστον) κεντρικό χαφ που θα της κάνει τη διαφορά. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δυο – τρεις περιπτώσεις παικτών που δουλεύονται, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν διαρρεύσει ως τώρα.

Η περίπτωση του Ντανίλο Μπαρμπόσα που είχε διαρρεύσει και συντηρείται, οι πληροφορίες θέλουν να ισχύει αυτό που είχε τονίσει η ΑΕΚ πριν λίγες ημέρες: πως δηλαδή οι επαφές με τη Νις να έχουν διακοπεί. Οι Γάλλοι θέλουν να πουλήσουν τον Μπαρμπόσα μέσα στον Ιανουάριο και θα εξαντλήσουν τα χρονικά περιθώρια για να το πετύχουν.

Αν δεν τα καταφέρουν κι αν η ΑΕΚ δεν έχει καταφέρει να κλείσει άλλον κεντρικό χαφ έως το τέλος του μήνα κι αν η Νις δεχθεί τους όρους της Ένωσης (δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι, λογική οψιόν αγοράς τουλάχιστον για το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη), ίσως το όνομα του Μπαρμπόσα να παίξει δυνατά την τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών.

Η ουσία είναι πως η ΑΕΚ προχωράει για την απόκτηση χαφ. Δεν θέλει να ρισκάρει προκειμένου να πάρει κάποιον παίκτη λίγες ημέρες νωρίτερα. Θέλει να κάνει μία μεταγραφή ουσίας που θα τη βοηθήσει τώρα και στο μέλλον κι ας την κάνει και στο τέλος Ιανουαρίου.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0