Football Talk

Σαουθάμπτον – Μπρέντφορντ 4-1: Άνετη νίκη και προσπέρασμα στην βαθμολογία για τους «αγίους»!

Σαουθάμπτον – Μπρέντφορντ 4-1: Άνετη νίκη και προσπέρασμα στην βαθμολογία για τους «αγίους»!

Ιδανικά ξεκίνησε το 2022 στην Premier League η Σαουθάμπτον, η οποία επικράτησε με 4-1 της Μπρέντφορντ, ξεπερνώντας την στον βαθμολογικό πίνακα με χαρακτηριστική ευκολία.

Μπορεί να μιλάμε για εξ΄ αναβολής αναμέτρηση της Premier League, όμως για την Σαουθάμπτον ουδεμία σημασία δεν είχε. Οι «άγιοι» ήταν εξαιρετικοί απέναντι στην Μπρέντφορντ, σκόραραν τέσσερις φορές, απειλήθηκαν ελάχιστα και κατέκτησαν δίκαια τους τρεις πόντους με το υπέρ τους 4-1.

Η εξέλιξη του ματς έγινε… προβλέψιμη από την αρχή. Η Σαουθάμπτον άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό με τον Μπεντνάρεκ, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως μόνο η Μπρέντφορντ και η Νόριτς ξεκινούν στατιστικά τόσο άσχημα τα παιχνίδια τους, αλλά οι «μέλισσες» βρήκαν, έστω και προς στιγμήν απάντηση.

Ο Εμπουέμο που πέτυχε χατ-τρικ στο FA Cup, μοίρασε για τον Γιάνελτ, το 1-1 έγινε άμεσα, αλλά η ολική ανατροπή από το 23΄και έπειτα δεν ήρθε ποτέ. Το αντίθετο μάλιστα.

Η ισοφάριση έδειξε να πεισμώνει ακόμη περισσότερο τη Σαουθάμπτον, η οποία ανέκτησε το προβάδισμα με το αυτογκόλ του Φερνάντες στο 34ο λεπτό. Ο Ντιαλό σούταρε, η μπάλα πήγε στο δοκάρι, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η ομάδα του Φρανκ έπρεπε να βρει αντίδραση, αλλά το γεγονός πως κλήθηκε και πάλι να διαχειριστεί πως δεν κερδίζει μετά από 45 λεπτά, με την τελευταία φορά να ήταν το Νοέμβριο απέναντι στην Έβερτον, κατέστησε το εγχείρημα ακόμη πιο δύσκολο.

Εν τέλει, η Σαουθάμπτον δεν της έδωσε καν το περιθώριο να ελπίζει. Ο Μπρόχα σκόραρε στο 49΄ με ωραίο σουτ, έγινε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του ενώ 20 λεπτά μετά ο Άνταμς έκανε το 4-1 και διαμόρφωσε το τελικό σκορ!

Σαουθάμπτον: Φόρστερ, Μπεντνάρεκ, Λιάνκο, Σαλισού, Περό, Τέγια (70' Άρμστρονγκ Σ.), Γουόρντ-Πράους, Ρομέου, Ντιαλό, Ρέντμοντ (65' Άνταμς), Μπρόχα (78' Άρμστρονγκ Α.)

Μπρέντφορντ: Φερνάντεζ, Άγερ, Γιάνσον, Πίνοκ (68' Γιένσεν), Ρόερσλεβ, Γιάνελτ, Νόργκαρντ, Μπαπτίστ (56' Γουισά), Κάνιος (76' Στίβενς), Εμπουεμό, Τόνεϊ

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0