Football Talk

Σαλάχ: «Θέλω να μείνω, δεν ζητάω τρελά πράγματα...»

Σαλάχ: «Θέλω να μείνω, δεν ζητάω τρελά πράγματα...»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ καθιστά ξεκάθαρη κάθε φορά τη δική του πρόθεση για την παραμονή στη Λίβερπουλ και την υπογραφή νέου συμβολαίου και γι' ακόμα μια φορά ρίχνει το μπαλάκι στην διοίκηση της ομάδας για να φτάσουν επιτέλους σε συμφωνία. Το οικονομικό φαντάζει μεγάλο «αγκάθι» στην προσπάθεια οι δύο πλευρές να δεσμευτούν πως θα συνεχίσουν μαζί... 

Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ μιλώντας στο GQ φυσικά ούτε θα μπορούσε ν' αποφύγει αλλά και να μην τοποθετηθεί, σε ερωτήσεις για το θέμα του συμβολαίου του με τους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ

Ο Σαλάχ είχε να πει πως: «Θέλω να μείνω, αλλά δεν εξαρτάται μονάχα από εμένα. Ξέρουν στη Λίβερπουλ τι θέλω και δεν ζητάω κάτι τρελό.

Όταν ζητάς κάτι θα πρέπει να δείχνουν πως θέλουν να σου ικανοποιήσουν την επιθυμία γιατί θα πρέπει με αυτό τον τρόπο να δείχνουν πως αναγνωρίζουν την προσφορά σου στην ομάδα και όλα όσα έχεις κάνει. 

Είμαι πλέον 5η σερί χρονιά εδώ, γνωρίζω τα πάντα γύρω από τον σύλλογο, αγαπώ τους οπαδούς. Όμως, η κατάσταση με το συμβόλαιο είναι στα χέρια της διοίκησης». 


Πηγή: England365.gr

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0