Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα 1-0: «Καθάρισε» με ΜακΤόμινεϊ και προκρίθηκε όπως και… πέρυσι! (video)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα 1-0: «Καθάρισε» με ΜακΤόμινεϊ και προκρίθηκε όπως και… πέρυσι! (video)

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να απέδειξε ξανά πως δεν βρίσκεται στην καλύτερή της κατάσταση, όμως και πάλι η εμφάνισή της αποδείχθηκε επαρκής ώστε να πετύχει τον στόχο της. Οι «κόκκινοι διάβολοι» προκρίθηκαν στον 4ο γύρο του FA Cup με 1-0 απέναντι στην Άστον Βίλα, με τον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ να κρίνει το ματς, όπως ακριβώς συνέβη και πέρυσι.

Ήταν 9 Ιανουαρίου του 2021 όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενούσε στον 3ο γύρο του FA Cup την Γουότφορντ, έχοντας ως στόχο την πρόκρισή της στο Όλντ Τράφορντ! Το σκορ είχε ανοίξει ο ΜακΤόμινεϊ στο 5’, το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι τέλους και οι «κόκκινοι διάβολοι» πέτυχαν το σκοπό τους.

Ακριβώς το ίδιο σκηνικό, υπό τις ίδιες προϋποθέσεις, αλλά με διαφορετικό αντίπαλο, επαναλήφθηκε 366 ημέρες μετά. Η ομάδα του Ράνγκνικ πήρε το προβάδισμα απέναντι στην Άστον Βίλα με κεφαλιά του Σκωτσέζου μέσου στο 8’ και εν τέλει, αν και πέρασε από 40 κύματα, μπόρεσε να κάνει το ίδιο…

Ακόμη και αν το εν λόγω εγχείρημα ήταν εξαιρετικά δύσκολο, αναλογικά με την εμφάνιση της ομάδας του Στίβεν Τζέραρντ, καθώς οι «χωριάτες» ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί.

Σκόραραν δύο φορές με τον Ινγκς στο δεύτερο μέρος σε διάστημα πέντε λεπτών, είδαν τον Ντε Χέα να ανταπεξέρχεται σωστά σε όλες τις προσπάθειές τους και εν τέλει δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα, για δεύτερη φορά υπό τις οδηγίες του τέως ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ.


Κάπως έτσι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξασφάλισε την πρόκρισή της στον 4ο γύρο του θεσμού, αλλά η εξαιρετική Άστον Βίλα θα έχει και πάλι την ευκαιρία της να την «πληγώσει» σύντομα, μιας και στην επόμενη αγωνιστική της Premier League τίθενται ξανά αντιμέτωπες. Μέχρι τότε… Ο ΜακΤόμινεϊ έκρινε όπως και πέρυσι μία πρόκριση και ο Ραλφ Ράνγκνικ επικρατεί του Στίβεν Τζέραρντ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις!

Επόμενη αντίπαλος της Γιουνάιτεντ είναι η Μίντλεσμπρο που αναμένεται να εντάξει στο ρόστερ της τον Μπαλογκάν, ενώ ενδιαφέροντα είναι και τα υπόλοιπα ζευγάρια που προέκυψαν.

Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταλότ, Λίντελοφ, Βαράν, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ, Ράσφορντ (85' Ελάνγκα), Μπρούνο Φερνάντες (85' Λίνγκαρντ), Γκρίνγουντ, Καβάνι (72’ Φαν Ντε Μπέικ)

Άστον Βίλα: Μαρτίνες, Κας, Κονσά, Μινγκς, Τάργκετ, ΜακΓκιν, Λουίς, Ράμσεϊ (86' Μπιντάσε), Μπουεντία (79’  Ελ Γκάζι), Ινγκς, Γουότκινς

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0