Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα 1-0: Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, ο ΜακΤόμινεϊ ανοίγει το σκορ πριν από το 10'! (video)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα 1-0: Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, ο ΜακΤόμινεϊ ανοίγει το σκορ πριν από το 10'! (video)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπαίνει στον 3ο γύρο του FA Cup η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία παίρνει από νωρίς το προβάδισμα κόντρα στην Άστον Βίλα, όπως και πέρυσι με την Γουότφορντ. Σε αμφότερες περιπτώσεις, σκόρερ της ήταν ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ!

Ιδανικά εκκίνησε την αναμέτρηση του 3ου γύρου του FA Cup η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία πήρε το προβάδισμα στο 8ο λεπτό της συνάντησης απέναντι στην Άστον Βίλα. Μετά από το πρώτο κόρνερ των «κόκκινων διαβόλων», η μπάλα δεν απομακρύνθηκε, ο Γκρίνγουντ σέντραρε και ο ΜακΤόμινεϊ σκόραρε με ωραία κεφαλιά από κοντά, νικώντας τον Μαρτίνες.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης; Στον περσινό, αντίστοιχο θεσμό, στον 3ο γύρο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετώπιζε την Γουότφορντ. Και πάλι είχε πάλι το προβάδισμα πριν από το 10’, και για την ακρίβεια στο 5’, και πάλι με σκόρερ τον Σκωτσέζο μέσο.

Τότε, η αναμέτρηση είχε ολοκληρωθεί με 1-0 και είχε λάβει χώρα στις 9 Ιανουαρίου. Θα συμβεί κάτι ανάλογο… 366 ημέρες μετά;


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0