Football Talk

Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Αγκιμπού Καμαρά!

Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε ο Αγκιμπού Καμαρά!
Ο Αγκιμπού Καμαρά ξεκίνησε βασικός στην νικηφόρα πρεμιέρα της Εθνικής ομάδας της Γουινέας στο Κόπα Άφρικα απέναντι στο Μαλάουι, ωστόσο αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο ημίχρονο.

Δεν του έφταναν του Πέδρο Μαρτίνς τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τους παίκτες που έχει στον Ρέντη, πλέον έχει να ανησυχεί και για αυτούς που βρίσκονται στο Κόπα Άφρικα. Πιο συγκεκριμένα για τον MVP του Ολυμπιακού στο πρώτο μισό της σεζόν, Αγκιμπού Καμαρά που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την πρεμιέρα της Εθνικής Γουινέας στο Κόπα Άφρικα απέναντι στο Μαλάουι. 

Ο 20χρονος άσος ξεκίνησε βασικός και είχε πολύ καλή παρουσία στο διάστημα που αγωνίστηκε, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι λίγο πριν το ημίχρονο και δεν ξεκίνησε στο δεύτερο, με τον Ιμπραχίμ Σισέ να τον αντικαθιστά. 

Όπως είναι φυσικό τόσο στην Γουινέα, όσο και στον Ολυμπιακό υπάρχει αγωνία για το μέγεθος του τραυματισμού του Αγκιμπού Καμαρά και νεότερα αναμένεται να υπάρξουν τις επόμενες ώρες. 

Αξίζει να αναφερθεί πως για την Γουινέα έπαιξε σε όλο το ματς και ο Μαμαντού Κανέ, ο οποίος έχει παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Νέφτσι Μπακού. 

Δημήτρης Σπηλιόπουλος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0