Football Talk

Κόπα Άφρικα: Το Μαρόκο πήρε το ντέρμπι με την Γκάνα, νίκη και για τη Γουινέα

Κόπα Άφρικα: Το Μαρόκο πήρε το ντέρμπι με την Γκάνα, νίκη και για τη Γουινέα
Πρώτο βήμα πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Κόπα Άφρικα έκανε η Γουϊνέα του Αγκιμπού Καμαρά κόντρα στο Μαλάουι (1-0), την ίδια ώρα το Μαρόκο πανηγύριζε μια σπουδαία νίκη (1-0) κόντρα στη Γκάνα.

Το γκολ του μεσοεπιθετικού της Ανζέ, Σοφιάν Μπουφάλ στο 83ο λεπτό, χάρισε μεγάλη νίκη στο Μαρόκο επί της Γκάνα με 1-0 στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Κόπα Άφρικα κι έθεσε εξαρχής τα «λιοντάρια του Άτλαντα» επικεφαλής του γκρουπ.

Η Γκάνα έχασε πολλές ευκαιρίες τόσο για να προηγηθεί, όσο και για να ισοφαρίσει στο φινάλε και πλέον θα πρέπει να βρει βαθμούς στα δύο επόμενα ματς με τα Ν. Κομόρος και την Γκαμπόν για να συνεχίσει στους «16» της διοργάνωσης.

Την ίδια ώρα, για τον 2ο όμιλο, η Γουινέα, με τον Αγκιμπού Καμαρά του Ολυμπιακού να ξεκινάει βασικός και να δίνει τη θέση του στον Ιμπραχίμα Σισέ στο ημίχρονο, νίκησε με 1-0 το Μαλάουι κι έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης για τους «16».

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, είχε τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, όμως νικήθηκε και στις δύο προσπάθειές του απ' τον Καχομπουέ.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0