Football Talk

Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2: «Χ»αμογέλασε η… Μπαρτσελόνα (video)

Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2: «Χ»αμογέλασε η… Μπαρτσελόνα (video)

Μπορεί η Βιγιαρεάλ να ήταν καλύτερη αλλά η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας με 2-2 και να κάνει τη Μπαρτσελόνα να… χαμογελάει.

Η Γρανάδα μπορεί να «πλήγωσε» την Μπαρτσελόνα στα τελευταία λεπτά, όμως Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης, επέλεξαν να πετάξουν την ευκαιρία στα… σκουπίδια. Η πρώτη ήταν καλύτερη, η δεύτερη ουσιαστική και το τελικό 2-2, μοιάζει δίκαιο, διατηρώντας ζωντανό το ενδιαφέρον για τις θέσεις της Ευρώπης.

Η Βιγιαρεάλ μπήκε πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, όμως η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν εκείνη που προηγήθηκε. Και μάλιστα, με εντυπωσιακό τρόπο. Συγκεκριμένα, ο Άνχελ Κορέα έκλεψε τη μπάλα λίγο πιο κάτω από τη μεσαία γραμμή και με ένα εντυπωσιακό σουτ από μακριά, νίκησε τον Ρίκο για το 1-0 στο 10ο λεπτό.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» απάντησε με αρκετές τελικές προσπάθειες, κερδίζοντας πέναλτι στο 22ολεπτό από τον Τόμας Λεμάρ. Ωστόσο, ο Γιαν Ομπλάκ έδειξε την ποιότητά του και απέκρουσε την εκτέλεση του Ζεράρ Μορένο, διατηρώντας το 1-0 υπέρ της ομάδας του.

Βέβαια, δεν στάθηκε το ίδιο τυχερός λίγα λεπτά μετά. Τότε, ο Παρέχο εκτέλεσε το φάουλ, ο Σλοβένος πορτιέρο δεν απέκρουσε με σταθερότητα και ο Πάου Τόρες από κοντά, ισοφάρισε σε 1-1, στο 29ο λεπτό. Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με την ομάδα του Σιμεόνε να μην έχουν δείξει και την καλύτερη δυνατή εικόνα.

Στο δεύτερο μέρος, δεν άλλαξε τίποτα. Η Βιγιαρεάλ ήταν σαφώς ανώτερη και απέδειξε πως αργά ή γρήγορα, θα έφτανε στο δεύτερο γκολ. Συγκεκριμένα, στο 58ο λεπτό, ο Ζεράρ Μορένο βρήκε τον Αλμπέρτο Μορένο, ο οποίος πάτησε περιοχή, πλάσαρε τον Ομπλάκ, εκείνος απέκρουσε αλλά η μπάλα συνέχισε την τροχιά της προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Το 2-1 έδωσε αυτοπεποίθηση στους γηπεδούχους, οι οποίοι πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και πίεσαν ακόμα περισσότερο την Ατλέτικο. Τελικά, οι «ροχιμπλάνκος» ήταν εκείνοι που ισοφάρισαν σε 2-2 χάρη στον Τζεοφρί Κοντογκμπία. Ο Γάλλος χαφ πέτυχε ένα από τα κλασσικά του γκολ και έφερε την ισοφάριση για τους «ροχιμπλάνκος».

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, οι δύο ομάδες ξέμειναν από δυνάμεις, με τη Βιγιαρεάλ να προσπαθεί να βρει το γκολ της νίκης, δίχως αποτέλεσμα. Ο Τζεοφρί Κοντογκμπιά αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε στο 92ο λεπτό. Το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος, με την Μπαρτσελόνα να… χαμογελάει από το συγκεκριμένο σκορ και να έχει ζωντανές ελπίδες για την αναρρίχηση στην βαθμολογία.

Βιγιαρεάλ: Ρουγί, Φόιθ, Αλμπιόλ, Αλμπέρτο Μορένο (73’ Πεδράθα), Εστουπινιάν (85’ Τζάκσον), Τόρες, Καπού (80’ Ιμπόρα), Παρέχο, Μόι Γκόμεθ, Τριγέρος (73’ Πίνο), Χεράρδ Μορένο

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Φελίπε, Ερμόσο, Λόντι (62’ Βρσάλικο), Κοντογκμπιά, Καρασκό Λεμάρ, Ντε Πολ (62’ Κοκε), Κορέα, Γιορέντε, Κούνια (62’ Ζοάο Φέλιξ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0