Football Talk

Ίντερ – Λάτσιο 2-1: Συνεχίζει την προέλασή της προς τον τίτλο… (video)

Ίντερ – Λάτσιο 2-1: Συνεχίζει την προέλασή της προς τον τίτλο… (video)
Η Ίντερ μπορεί να μην εντυπωσίασε αλλά κατάφερε να κερδίσει με 2-1 την Λάτσιο και να διατηρήσει την διαφορά από τη Μίλαν και την δεύτερη θέση.
Την διαφορά του +1 από τη 2η Μίλαν και με παιχνίδι λιγότερο, διατήρησε η Ίντερ, η οποία κέρδισε με 2-1 τη Λάτσιο στο Μιλάνο και συνεχίζει την προέλασή της προς την κατάκτηση του δεύτερου σερί πρωταθλήματός της.

Η Ίντερ δεν είχε περιθώρια να χάσει βαθμούς από τη Λάτσιο και από την πρώτη στιγμή, μπήκε δυναμικά για να κερδίσει το ματς. Κυρίως χτύπαγε με γρήγορες αντεπιθέσεις, όμως η Λάτσιομπορούσε να τις σταματήσει, διατηρώντας το μηδέν στα πρώτα 20 λεπτά.

Με λίγες καλές στιγμές, μέχρι τότε, η Ίντερ βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα με τον Λαουτάρο Μαρτίνες, όμως, εν τέλει, το VAR ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ. Δέκα λεπτά μετά, οι «νερατζούρι» μπήκαν, τελικά, μπροστά στο σκορ και με ακόμα πιο εντυπωσιακό τρόπο. Συγκεκριμένα, ο Αλεσάντρο Μπαστόνι υποδέχτηκε τη μπάλα μακριά από την περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Θωμά Στρακόσια, έκανε το 1-0.

Η απάντηση της Λάτσιο, βέβαια, ήταν άμεση. Ο Ντανίλο Κατάλντι βρήκε με μακρινή μπαλιά τον Ιμόμπιλε, ο οποίος έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Ίντερ και εκμεταλλεύτηκε την κάκιστη έξοδο του Χαντάνοβιτς για το 1-1, στο 35ο λεπτό. Η Ίντερ έχασε αρκετές φάσεις, όμως και οι λατσιάλι, που είδαν τον Ντε Βριχ να σώζει πάνω στην γραμμή.

Το τελικό σκορ του πρώτου μέρους, τελικά, ήταν 1-1 για τις δύο ομάδες. Στο δεύτερο μέρος, η Ίντερ μονοπώλησε το ενδιαφέρον σε μεγάλο βαθμό. Είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς και έψαχνεγια το δεύτερο γκολ. Στο 65ο λεπτό, έφτασε αρκετά κοντά, όμως τα σουτ τον Ντάμφρις και Αλέξις Σάντσες δεν βρήκαν στόχο. 

Τελικά, δύο λεπτά μετά, ο Μίλαν Σκρίνιαρ πέτυχε ένα απίστευτο γκολ, με καρφωτή κεφαλιά. Συγκεκριμένα, ο Μπαστόνι έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο έμπειρος άσος πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα, βάζοντας εκ νέου μπροστά στο σκορ την Ίντερ. Η συνέχεια ήταν ανάλογη, με τους γηπεδούχους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, η Λάτσιο πίεσε για την ισοφάριση αλλά η Ίντερ διαχειρίστηκε τέλεια το ματς και διατήρησε το 2-1. Το συγκεκριμένο τρίποντο, διατηρεί τους «νερατζούρι» στην κορυφή με ένα βαθμό διαφορά από τη Μίλαν και με παιχνίδι λιγότερο.

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Ντάμφρις (77’ Νταρμιάν), Μπαζτόνι, Πέρισιτς (82’ Ντιμάρκ), Μπρόζοβιτς, Γκαλιαρντίνι, Μπαρέλα (82’ Βιδάλ), Σάντσες (73’ Κορέα), Λαουτάρο Μαρτίνες (73’ Ντζέκο)

Λάτσιο: Στρακόσια, Ράντου, Λουίζ Φελίπε, Μάρουσιτς, Χισάι (81’ Λατσάρι), Κατάλντι (69’ Λέιβα), Σάβιτς, Πέδρο, Μπάσιτς (69’ Λουίς Αλμπέρτο), Ιμόμπιλε, Άντερσον

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0