Football Talk

Μουρίνιο: «Όταν είσαι χωμένος στα σκ...ά, προσπαθείς να σταθείς στα πόδια σου»

Μουρίνιο: «Όταν είσαι χωμένος στα σκ...ά, προσπαθείς να σταθείς στα πόδια σου»

Εμφανώς απογοητευμένος ο Μουρίνιο στις δηλώσεις του μετά την ήττα της ομάδας του από τη Γιουβέντους.

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την ήττα της ομάδας του με 4-3 από τη Γιουβέντους στο «Ολίμπικο» της Ρώμης.

Ο προπονητής της Ρόμα στάθηκε στην αδυναμία της ομάδας του να διαχειριστεί την ψυχολογική πίεση, ενώ άφησε και αιχμές για ορισμένους από τους παίκτες του…

«Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο για 70 λεπτά. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά, ξεκίνησε το ματς πολύ δυνατά και πήρε τον έλεγχο. Πιέσαμε ψηλά, ελέγξαμε τον ρυθμό και είχαμε την πρωτοβουλία. Είμασταν τόσο καλοί για 70 λεπτά και μετά καταρρεύσαμε ψυχολογικά. Δεν μπορείς να δίνεις δικαιώματα σε μια ομάδα με την ισχυρή νοοτροπία και τον χαρακτήρα της Γιουβέντους», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος και συνέχισε λέγοντας:

«Μας κυρίευσε ο φόβος. Ψυχολογικό κόμπλεξ. Εγώ δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα στο 3-2, αλλά η ομάδα μου είχε. Όταν είσαι χωμένος στα σκ...ά, προσπαθείς να σταθείς στα πόδια σου και να βρεις τον εαυτό σου. Όμως, υπάρχουν άνθρωποι στα αποδυτήριά μας που είναι πιο καλοσυνάτοι από όσο πρέπει, πιο αδύναμοι», είπε μεταξύ άλλων.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0