Football Talk

Σάντσες: «Η κόκκινη ήταν άδικη και άλλαξε το αποτέλεσμα!» (video)

Σάντσες: «Η κόκκινη ήταν άδικη και άλλαξε το αποτέλεσμα!» (video)
Ο Φακούντο Σάντσες, o αρνητικός πρωταγωνιστής στην ήττα του Παναθηναϊκού με 3-1 από τον Βόλο (09/01), λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο 45', παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της COSMOTE TV.
Σχετικά Άρθρα
Στην άδικη, κατά τον ίδιο, κόκκινη κάρτα που δέχθηκε, αναφέρθηκε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Φακούντο Σάντσες, στις δηλώσεις που παραχώρησε στα κανάλια της COSMOTE TV, μετά την ήττα της ομάδας του με 3-1 (09/01) από τον Βόλο. Υπενθυμίζεται πως η εν λόγω απόφαση «σήκωσε» θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά των «πρασίνων», ενώ οδήγησε στην απόσυρση της εμπιστοσύνης τους, προς το πρόσωπο του Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:


«Είναι μια φάση όπως όλες οι άλλες, είχα την κατοχή, ο αντίπαλος ήταν κάτω και εγώ σταμάτησα, δεν είχα πρόθεση να τον πατήσω, ο αντίπαλός δείχνει ότι δεν έχω κάνει κάτι. Είναι μια τελείως άδικη απόφαση. Είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες πριν από το 1-0, αλλά και μετά για να πάρουμε μια ισοπαλία, άρα με την κόκκινη άλλαξε το αποτέλεσμα. Δεν πάμε πίσω μετά την ήττα, μετά τις νίκες συμβαίνει και αυτό, είναι μέσα στο παιχνίδι. Η πορεία που κάνουμε είναι σωστή και πάμε μπροστά προς τους στόχους μας».

Δείτε τη φάση που έφερε την αποβολή του:


www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0