Football Talk

Βενέτσια - Μίλαν 0-3: «Περίπατος» πρωτιάς, με την... υπογραφή του Ερναντέζ! (video)

Βενέτσια - Μίλαν 0-3: «Περίπατος» πρωτιάς, με την... υπογραφή του Ερναντέζ! (video)
Η Μίλαν επικράτησε με 3-0 της Βενέτσια (09/01) εκτός έδρας, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τεό Ερναντέζ που σκόραρε δις και έφερε τους «ροσονέρι» στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με την Ίντερ, ωστόσο, να έχει δύο ματς λιγότερα. 
 
Καμία αντίσταση δεν κατάφερε να προβάλει η Βενέτσια απέναντι στη Μίλαν, παρότι αγωνιζόταν στην έδρα της. Οι «ροσονέρι» έφυγαν με το άνετο 3-0 από το Πιερλουίτζι Πέντζο, με τον Τεό Ερναντέζ να βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση!

Ορμώμενος από τη θέση του αριστερού μπακ, βρήκε δίχτυα τόσο στο 48', όσο και στο 59', και σε συνδυασμό με το γκολ του Ιμπραΐμοβιτς μόλις στο 2ο λεπτό, «υπέγραψε» το τελικό σκορ της αναμέτρησης, εκτοξεύοντας το σύνολο του Στέφανο Πιόλι στην πρώτη θέση της Serie A, έστω κι αν η Ίντερ έχει δύο ματς λιγότερα. Το καλύτερο «δώρο» που μπορούσε να δεχθεί από τους παίκτες του, στο 400ο ματς της καριέρας του στη Serie A, αριθμός που κατέταξε ως τον 8ο στη λίστα των προπονητών με τα περισσότερα παιχνίδια στο ιταλικό πρωτάθλημα.

 
 
Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, η Μίλαν έδειξε διάθεση να κρατήσει στα δικά της... πόδια, τα «ηνία» του παιχνιδιού. Μόλις στο 2ο λεπτό μπήκε μπροστά στο σκορ, όταν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πήρε μία εξαιρετική ασίστ από τον Λεάο και την μετέτρεψε σε γκολ για να γράψει το 1-0
 

Η Βενέτσια έμοιαζε ανήμπορη να αντιδράσει και έμεινε σε παθητικό ρόλο. Ο Φλορέντσι απείλησε στο 28ο λεπτό, αλλά βρήκε τον αντίπαλο γκολκίπερ σε ετοιμότητα, αφού απομάκρυνε την μπάλα σε κόρνερ, διατηρώντας το 1-0 ως σκορ του πρώτου ημιχρόνου. 
 
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ακριβώς όπως και το πρώτο: με τη Μίλαν να σκοράρει! Αυτήν τη φορά ήταν η σειρά του Τεό Ερναντέζ να πατήσει περιοχή στο 48ο λεπτό και με ψύχραιμο τελείωμα να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 2-0 για την ομάδα του.
 
Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα για τη Μίλαν στο 58', όταν ο Σβομπόντα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφού υπέπεσε σε παράβαση εντός περιοχής, χρησιμοποιώντας το χέρι του. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τεό Ερνάντεζ και έγραψε το 3-0, διπλασιάζοντας τα δικά τέρματά του. 
 
Από εκείνο το χρονικό σημείο κι έπειτα, τίποτα δεν άλλαξε στην αναμέτρηση, με τη Μίλαν να ρίχνει το... ρυθμό της και να επιδίδεται σε μία διαχείριση δυνάμεων. Στο τελευταίο σφύριγμα της λήξης, ο φωτεινός πίνακας έδειξε το 3-0 ως τελικό σκορ της αναμέτρησης, γεγονός που έφερε την ομάδα του Στέφανο Πιόλι, μόνη-πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A, όπου περιμένει κάποιο στραβοπάτημα της Ίντερ απέναντι στη Λάτσιο (09/01, 21:45), για να μην «εκθρονιστεί» από εκεί.

 
Βενέτσια: Ρομέρο, Μαζότσι, Σβομπόντα, Κετσαρόνι, Χαψ, Κουισάνς (60' Κιγίνε), Αμπαντού, Μπούζιο (79' Φιορντιλίνο), Αραμού (60' Γιόνσεν), Ανρί (60΄ Τσιρνιγκό), Οκερέκε (88' Μπιάρκασον)
 
Μίλαν: Μενιάν, Φλορέντσι (88' Στάνια), Καλούλου, Γκάμπια, Ερνάντεζ, Τονάλι, Μπακαγιόκο, Σαλεμάκερς (46' Μεσσίας), Ντίας, Λεάο (62' Ρέμπιτς), Ιμπραΐμοβιτς (73' Ζιρού)
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0