Football Talk

Μπαρτσελόνα: Χειρότερο «blackout» από το 85ο λεπτό και μετά, μόνο η Κάντιθ! (video)

Μπαρτσελόνα: Χειρότερο «blackout» από το 85ο λεπτό και μετά, μόνο η Κάντιθ! (video)

Η Μπαρτσελόνα «πέταξε» για τρίτη φορά μέσα στη σεζόν δύο βαθμούς, από το 85ο λεπτό μίας αναμέτρησης και μετά, με την προτελευταία, Κάντιθ, να είναι η μόνη που το έχει πράξει περισσότερες φορές!

Σχετικά Άρθρα

«Η έλλειψη εμπειρίας μας πλήγωσε απόψε. ‘Πετάξαμε’ δύο βαθμούς. Κρίμα. Είμαι πολύ εκνευρισμένος, γιατί κάναμε ανόητα λάθη» δήλωσε ο Τσάβι, μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τη Γρανάδα (08/01, 1-1). Το «σοκ» από την ισοφάριση του Πουέρτας στο 89’ προφανώς είναι μεγάλο, αλλά όχι πρωτόγνωρο! Ειδικά φέτος.

Είτε λόγω απειρίας, είτε λόγω άλλων παραγόντων, η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις ομάδες της La Liga που έχουν χάσει τους περισσότερους βαθμούς από το 85ο λεπτό των αναμετρήσεών της και μετά. Η μόνη που έχει πάθει μεγαλύτερη ζημιά στα τελευταία λεπτά; Η προτελευταία, Κάντιθ, που έχει αφήσει επτά βαθμούς!


Πιο συγκεκριμένα, απέναντι στη Γρανάδα οι «μπλαουγκράνα» έδειξαν -και απέδειξαν- πως το πάθημα δεν τους έγινε μάθημα. Υπήρξαν στο ίδιο έργο θεατές στις 6 Νοεμβρίου του 2021, όταν έδωσαν το δικαίωμα στη Θέλτα να επιστρέψει από την… κόλαση του 3-0 και να ισοφαρίσει στο 90+6’ με τον Ιάγκο Άσπας.

Κάτι ανάλογο συνέβη και έναν μήνα αργότερα -περίπου- όταν πήραν δύο φορές το προβάδισμα απέναντι στην Οσασούνα, αλλά ισοφαρίστηκαν ισάριθμες, με την τελευταία να είναι στο 86ο λεπτό, από τον Άβιλα.

Σύνολο; Έξι χαμένοι βαθμοί, αφού τρεις νίκες έως το 85’, έγιναν ισοπαλίες. Το παρήγορο είναι πως στη συγκεκριμένη λίστα βρίσκεται κι άλλη μία ομάδα που ανήκει στους «μεγάλους» του ισπανικού ποδοσφαίρου: η Ατλέτικο Μαδρίτης!

Παρήγορο μεν, ελαφρυντικό όχι, αλλά σίγουρα ενδεικτικό πως ο Τσάβι έχει να διορθώσει πολλά «κακώς κείμενα» της Μπαρτσελόνα και το -δεδομένο- ταλέντο που υπάρχει στη Μασία, δεν θα είναι από μόνο του αρκετό.

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0