Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια 4-1: Βινίσιους και Μπενζεμά έκαναν το ντέρμπι… πάρτι! (video)

Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια 4-1: Βινίσιους και Μπενζεμά έκαναν το ντέρμπι… πάρτι! (video)

Ποιο ντέρμπι; Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε κατά κράτος τη Βαλένθια με 4-1 (08/01) και έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της La Liga, ούσα στο +8 από τη Σεβίλλη! Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Βινίσιους Τζούνιορ, ο οποίος σκόραρε δις, την ίδια βραδιά που ο Μπενζεμά έφτασε τα 300 γκολ με τη φανέλα των «Μερένχες»!

Μία Ρεάλ Μαδρίτης από άλλον πλανήτη υπέταξε τη Βαλένθια με περίσσεια άνεση, νικώντας με 4-1 (08/01) σε ένα παιχνίδι για το οποίο υπήρχε μεγάλη προσμονή, αλλά Βινίσιους Τζούνιορ και Μπενζεμά, το… τελείωσαν από το 61ο λεπτό!


Η αναμέτρηση ξεκίνησε νωχελικά και για τις δύο ομάδες και χρειάστηκε να περάσουν 41 λεπτά, για να σημειωθεί κάτι αξιόλογο. Ο Λούκα Μόντριτς βρέθηκε αμαρκάριστος σε θέση «βολής», αλλά το εξαιρετικό σουτ που εξαπέλυσε, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!

Η λύση για τους Μαδριλένους ήρθε από την «άσπρη βούλα», δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Καρίμ Μπενζεμά μετέτρεψε σε γκολ το κερδισμένο πέναλτι, φτάνοντας τα 300 γκολ με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.


Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, το προβάδισμά τους διπλασιάστηκε, διά… ποδός, Βινίσιους Τζούνιορ, όταν μετουσίωσε στο 52ο λεπτό μία υπέροχη, ατομική ενέργεια σε γκολ! Το «σενάριο» επαναλήφθηκε στο 61’, όταν ο Βραζιλιάνος σταρ πήρε το ριμπάουντ εντός της μικρής περιοχής και έγραψε το 3-0 για την ομάδα του.

Οι «νυχτερίδες» προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση, έστω κι αν ήταν αργά, και εν τέλει το κατάφεραν, όταν ο Γκονσάλο Γκέδες μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 76ο λεπτό, με τη... δεύτερη, αφού ο Κουρτουά απέκρουσε την εκτέλεση σε πρώτη φάση.

Το «κερασάκι» στην… τούρτα για τη Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε από τον Καρίμ Μπενζεμά και πάλι, όταν στο 88ο λεπτό ο Μεντί τον βρήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και έγραψε το τελικό 4-1 με εξαιρετικό τελείωμα στη δεξιά γωνία.



Ρεάλ Μαδρίτης:
Κουρτουά, Βάσκεθ (87' Νάτσο), Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί, Μόντριτς (70' Θεμπάγιος), Κασεμίρο (71' Καμαβινγκά), Κρόος, Ασένσιο, Μπενζεμά (89' Ίσκο), Βινίσιους Τζούνιορ (87' Βαλβέρδε)

Βαλένθια:
Σίλεσεν, Πιτσίνι (77' Ιράνθο), Αλντέρετ, Ντιακαμπί, Γκαγιά, Μούσα (66' Τσερίσεφ), Βας, Γκιγιαμόν, Κόστα (66' Κοϊνρέντι, αντ. 83' Βαγέχο), Γκέδες, Γκόμεζ (66' Μάρκος Αντρέ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0