Football Talk

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπορούσια Ντόρτμουντ 2-3: Γύρισαν από την «κόλαση» οι Βεστφαλοί με απίθανη ανατροπή στα τελευταία 20 λεπτά!

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπορούσια Ντόρτμουντ 2-3: Γύρισαν από την «κόλαση» οι Βεστφαλοί με απίθανη ανατροπή στα τελευταία 20 λεπτά!

Εξωπραγματική ανατροπή από την Ντόρτμουντ, 3-2 μέσα στη Φρανκφούρτη από… 2-0 ημίχρονο! Έβαλε τέλος στη «κακή» παράδοση η Ντόρτμουντ, η οποία είχε να νικήσει από τον Σεπτέμβριο του 2013 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην έδρα της για τη Bundesliga.

Σχετικά Άρθρα

Μεγάλη νίκη για την Μπορούσια Ντόρτμουντ που κατάφερε να γυρίσει το κατά της 2-0 και να πάρει το τρίποντο για να μειώσει στους έξι βαθμούς την απόστασή της από την 1η Μπάγερν Μονάχου.

Αρχικά, ο Ράφαελ Σάντος Μπορέ σκοράρει στο 15’ μετά από σέντρα του Φίλιπ Κόστιτς από εκτέλεση φάουλ και εννέα λεπτά αργότερα ο Κολομβιανός εκμεταλλεύεται ένα τραγικό λάθος στην άμυνα των Βεστφαλών και διπλασιάζει τα τέρματα του, αλλά και της ομάδας του. Παρά τα δύο γκολ που είχε δεχθεί η Ντόρτμουντ, δεν «πίεσε» αρκετά τους «αετούς» και ο Ρόζε καθυστέρησε να κάνει τις αλλαγές του, με αποτέλεσμα η ομάδα του να αργήσει να βγάλει αντίδραση. 

Παρόλα αυτά, ο Τοργκάν Αζάρ, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στο 65’, βρήκε δίχτυα και έβαλε την ομάδα του και πάλι στο ματς. Με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να πασάρει στον Βέλγο και αυτός να νικάει τον Κέβιν Τραπ με σουτ που του πέρασε κάτω από τα πόδια. Ενώ, λίγα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι γύρισαν ολόκληρο το ματς σε 2-3  χάρη στη κεφαλιά του Τζουντ Μπέλινχαμ στο 87’ και το πλασέ του Μαχμούντ Νταχούντ στο 89ο λεπτό που λύτρωσε, τελικά, την ομάδα του Μάρκο Ρόζε

Οι ενδεκάδες: 

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Όλιβερ Γκλάσνερ): Τραπ, Τούτα, Χιντερέγκερ, Εντικά, Σάντλερ, Ρόντε (66’ Γιάκιτς), Χρούστιτς (90+2’ Πασιένσια), Κόστιτς, Λίντστρομ (66’ Λάμερς), Καμάντα (79’ Χασέμπε), Μπορέ 


Μπορούσια Ντόρτμουντ (Μάρκο Ρόζε): 
Κόμπελ, Μεουνιέ, Χούμελς, Τσαν, Γκερέιρο, Νταχούντ, Μπέλινχαμ, Μπραντ (65’ Αζάρ), Ρόις (90+2’ Ρόις), Μάλεν, Χάαλαντ 

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0